Explosion?!

435 42 14
                                    

Skye's P.O.V.

Het is zo ver, het is vier uur s'ochtends, iedereen heeft zijn of haar eigen wapens enzo bij de hand. We hebben eten mee voor ongeveer een week en een paar vesten, de rest van de kleren hebben we maar bij de school gelaten omdat het anders te veel werd. Wij hebben nu een lijstje met ingrediënten mee, en Emma en James hebben de andere helft. Over twee dagen zien we Emma en James weer terug, op het puntje van de berg, aan de rand van de stad. Daar gaan ze het drankje opdrinken.

Ik heb een strakke, zwarte, spijkerbroek aan met een lang shirt en stevige laarzen, zonder hakken.

Na een heftig afscheid zwaaien we Emma en James uit. James zit voorop de motor en Emma achterop. In de zijspan zitten de twee volgeladen tassen. Na veel gezwaai verdwijnen ze langzaam maar zeker uit het zicht.

Twan drukt zich tegen me aan. Tijs en Serena doen hetzelfde, Thijmen slaat een arm om Huib, en Louis en Gloria staan er een beetje awkward bij.

'Laten wij ook maar gaan, we hebben geen tijd te verliezen.' Zegt Louis en loopt richting de bus. We houden onze handbagage bij ons, maar de rest stoppen we achterin de bus.

Het gas wordt ingedrukt, de bus begint te rijden. Serena en ik lopen naar de achterkant van de bus en we kijken hoe de school steeds kleiner wordt.

Plots horen we een harde knal en zien we hoe er grote steekvlammen uit het schoolgebouw komen. Serena slaakt een kreet en ik sla trillend en geschrokken een hand voor mijn mond. Het gebouw verdwijnt voor onze ogen door de vlammen, grote zwarte rookwolken verspreiden zich in de lucht.

'WAT IS ER?' Schreeuwt Louis vanachter het stuur.

Serena en ik weten niks uit te brengen. Twan en Thijmen rennen naar ons toe en zien het schoolgebouw.

'Gassen Louis! Harder, op z'n hardst!! We moeten zo gauw mogelijk hier vandaan!' Roept Twan. 'Heel veel harder kan ie niet!' Roept Louis van voren. 'Waar moeten we heen?' Vraagt hij vervolgens.

'We moeten de stad in...' Antwoord Thijmen.

James' P.O.V.

De motor crost over het zanderige wegdek, ik zal het lijstje van ingrediënten even opnoemen:

- bloed van onszelf.

- bergwater

- tranen "van den strijders"

- bergzwam

Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit om het op te drinken... Niet dus!

Wij moeten richting de bergen, hier zal de rest na twee dagen ook heen komen, het puntje van de berg. Op de berg heb je uitzicht over de hele stad en daar moeten we onze ingrediënten ook vandaan halen.

'IK KAN DE BERG AL ZIEN!' Schreeuwt Emma en wijst voor ons uit. De berg ligt nu aan de horizon, binnen een dag moeten we er kunnen zijn, maar binnen een dag kan van alles gebeuren...

🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍🚍

Heeeeeeeeey, kort hoofdstukje maar ik heb al veel ideas in ma head!

Willen jullie alsjeblieft goed luisteren naar wat ik ga zeggen, typen bedoel ik :)

PUNT 1: @rakkertje9 heeft 2 super mooie tekeningen gestuurd en natuurlijk heb ik ze op mijn site gezet (www.lionheartfans.weebly.com) dus ga gauw kijken!

PUNT 2: stuur zelf ook leuke dingen in die te maken hebben met Lionheart, kan van alles zijn, laat het me weten en ik zet het zo op mijn site!

PUNT 3: we hebben een site gemaakt (we= @xleeniex) waar je kan chatten met andere Wattpad leden!!! Dus soms ben ik online, als jullie zin hebben om te chatten kan dat :) gratis en simpel en voor iedereen op: www.wattchat.weebly.com

Dat was het :)

Love you en dankje voor alle reads en de beste comments ter wereld en for being the best Fanhearters ter wereld ❤💕💏

Kusjes van Lauwdepauw

Lionheart 2 - secretsWhere stories live. Discover now