🌟Cap. 31🌟

1.4K 68 42
                                    

~ Sol pov. ~

Au trecut 2 săptămâni de când eu și Suga nu mai vorbim, deloc. Două săptămâni de când m-am mutat în cameră la Jin și două săptămână de când Suga pleacă seara de acasă și se întoarce dimineața într-un hal nemaivăzut.
E dimineață, așa că îmi fac rutina, mă îmbrac și plec spre bucătărie pentru a nu întârzia la micul-de-jun pregătit de Jin. Ajunsă la baza scărilor, ușa intrării se deschide, pe ea făcându-și prezența Suga. Părul acum brunet stătea în toate părțile, ciufulit; cămașa îi era șifonată, însă el părea fericit. Totuși, la vederea mea se strâmbă și zâmbetul îi dispăru de pe buze. Nu părea să fie beat, dar gândul mă du-se la posibilitatea de a-și fi petrecut noaptea cu vreo fată. Am înghițit în sec, acesta trecând nepăsător pe lângă mine. Am simțit cum inima îmi bate, iar ochii mă înțeapă. Am plecat și eu în bucătărie, toată ziua și vibe-ul meu fiind stricate de tot.

- Neața rază-de-soare! Ce e cu fața asta lungă?

Întreabă Jimin la vederea mea, eu doar ridicând din umeri.

- Cred că l-a văzut pe Suga cum arată când vine acasă.

Spune DoHee, eu oftând.
Toți am decis să nu mai spunem nimic și să mâncăm liniștiți. Gândurile îmi erau amestecate, iar eu nu mă puteam gândii decât la aventurile lui Suga.

- Ce mă voi face acum?

Îmi spun mintal, imediat ridicându-mă de la masă.

- Mianhae, dar nu-mi mai e foame! Am să plec prima.

Spun și plec din bucatarie urcând scările robotic.
Ajung în camera mea și a lui Jin și mă pun în pat, adormind.

" Mă trezesc, însă nu la mine în cameră ci într-un avion. Mă uit pe geam și observ norii. Mă uit în jurul meu și sunt doar eu singură în avion. Deschid telefonul și observ un mesaj de la Suga. Îl deschid și încep să plâng. În mesaj scria cu litere mari și îngroșate Mă bucur că ai plecat! Încep să plâng și mai rău reușind cumva să arunc telefonul pe gemul închis al avionului"

Sunt trezită brusc de Jin care părea foarte speriat. Mă ridic în fund și văd că sunt la Jin în cameră. Îmi simt fața udă așa că-mi pun mâna pe obraji. Erau lacrimi. Plansesem în somn. Mă uit la ceas și observ că e ora 7:45.

- Acum știu ce am de făcut!

Îmi spun mintal și îl asigur pe Jin că sunt ok, acesta mergând în baie ușurat.
Mă ridic rapid din pat, îmi scot geamantanul și mă apuc și-mi bag hainele și lucrurile în el. Reușesc să-mi termin bagajul înainte să iasă Jin de la baie, și-l bag sub pat ca acesta să nu-l observe.
Iasă și Jin de la baie cu părul ud, zâmbindu-mi. Îi zâmbesc și eu, și-mi deschid telefonul pentru a cumpăra bilet de avion. Reușesc să cumpăr doar dus, nu și întors, plecarea mea fiind chiar mâine de dimineață. Starea mea se mai îmbunează, așa că, cobor cu Jin în sufragerie pentru a ne uita toți la un film. Pardon, toți înafară de Suga.
Mă așez pe canapea, băieții punând un film de genul comedie. Reușesc să prind o parte din el, însă telefonul îmi sună știind foarte bine că e confirmarea biletului de avion.
Ies repede afară simțind aerul rece cum mă lovește în față, pielea făcându-mi-se de găină.
Răspund rapid vocea unei femei făcându-se auzită.

Conv. telefonică:

- Bună seara! În baza de date există un bilet de avion doar dus....

- Da, este biletul meu de avion!

Spun nelăsând-o pe femeie să termine, fiind foarte entuziasmată.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Where stories live. Discover now