☆Cap. 28☆

1.6K 80 37
                                    

~Sol pov.~

După ceva timp, am plecat cu DoHee la mall deoarece băieții au plecat și ei la repetiții. Din câte am înțeles de la Rap Monster care era super fericit la masă, se v-a da o mega petrecere de lansare a unei noi trupe unde o gramada de alte trupe, actori, ulzzang vor fi acolo. Bang a spus ca putem merge si noi ca persoane din Staff. Astfel, DoHee m-a târât la mall să-și cumpere niște haine noi.

-Ce părere ai despre asta?

Spune bruneta încântată în timp ce-mi arată o jachetă neagra cu ceva ținte pe umăr.

-Se presupune că mergem la o petrecere nu la un bar rock.

Spun uitându-mă la ea cu subînțeles, aceasta oftând. Începe din nou să caute prin multele haine din magazinul nostru preferat, în timp ce mă pune pe mine să-i iau ceva de la Starbucks.
Îndreptându-ma spre Starbucks, mă lovesc cu umărul de cineva. Când se întoarce, primul lucru pe care-l fac e să-i dau o palmă, de față cu toată lumea. Însă, mă opresc rușinată chiar dacă cei din jur și-au continuat drumul ne mai fiind atenți la mine.

-Cum ai îndrăznit să mă lovești? spune HeeLye ducându-și mână la obrazul roșu.

-Cum ai îndrăznit să-l muști pe Jungkook de buză în halul ăla. Ști că are concerte și meet-uri, cum ar putea persoanele din Staff să-i ascundă acea rană oribilă. Ești o idioată! El este sensibil la machiaj. Rana s-ar putea infecta. Pabo! spun în șoaptă, dar arătându-mi mânia.

-De ce-ți pasă atât de mult de Jungkook? Ești cumva iubita lui? spune împreunându-și mâinile la piept.

-Nu, dar....

-Atunci să te preocupe mai puțin persoana lui și mai mult persoana ta. Ști ce aș putea face nu-i așa? spune rânjind drăcește. I-aș putea ruina,și în sfârșit să o fac pe draga ta prietenă să sufere, iar tu nu m-ai putea oprii deoarece ai devenit o ratată fară forță. spune, după care mă îmbrâncește.

Asta a fost picătura care a umplut paharul. Eram sătulă până peste cap să mă prefac că sunt cineva care nu mă definește. Vorbele fetei mi-au deschis mintea, iar ușa pe care o încuiasem în mine, s-a deschis.
Am strâns din pumn auzind râsetul batjocoritor al fetei îndepărtându-se de mine, și mi-am încordat maxilarul. Mi-am ridicat capul lent din pământ, "m-am scuturat de praf" și cu o mânie de nedescris am început să pășesc cu pași apăsați spre fata care se îndrepta spre baie.
Ajunsa în fața ușii, am dat tot aerul strâns în piept afară. Am lovit ușa cu piciorul, după care am intrat. Fata era în fața oglinzii și nu părea deloc surprinsă sau speriată.

-Ai venit să mai discutăm? întreaba în timp ce-și aranjează părul.

Nu-i răspund și încep să merg cu aceiași pași spre chiuvete. M-am oprit și eu în fața oglinzii și mi-am așezat mainile pe marginea chiuvetei reci. Se simte atât de bine. Am inceput să bat cu degetele in marginea alba, sunetul făcut de lovirea unghilor mele cu marginea fiind unul asurzitor.

-Nu mă sperii! spune, dar nu la fel de încrezător ca prima dată. Puteam simții o urmă de îndoială și frică în glasul ei, lucru ce mi-a scos la iveală rânjetul.

-Spui că nu ți-e frică, dar genunchii îți tremură, înghiți în sec, și te uiți întrebătoare la mine prin oglindă. spun pe un ton amenințător aceasta înghițind din nou în sec. Ești însetată de sânge? întreb, sperând să înțeleagă ca mă refer la buza lui Jungkook. Și eu! Nu am mai bătut pe cineva de mult timp. Mi-am inchis firea în mine pentru a nu-l speria pe Yoongi. spun ridicând de mânerul robinetului, apă fierbinte începând să curgă de pe țeava acestuia.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum