☆Cap. 10☆

2.6K 154 14
                                    

~Sol~

Ajung acasă destul de târziu şi sper să nu dau de Suga. Deschid uşa casei încet pentru a nu face gălăgie şi-mi las ghetele la intrare. Mă duc în linişte în bucătărie şi deschid frigiderul. Nu văd nimic ce să-mi convină aşa că-l închid. Vreau să plec, dar văd o farfurie pe masă. Mă duc spre ea şi ridic capacul ce o acoperea. Văd o tartă minunată cu căpşuni şi un bilețel. Iau bilețelul şi-l citesc.

"Sper să-ți placă Sol!"

Jin :)

Zâmbesc şi iau tarta şi o furculiță începând să mănânc cu poftă. Ce pot să spun, iubesc căpsunile! Mă duc în sufragerie şi-l observ pe Suga pe canapea privindu-mă. Îmi dau ochii peste cap şi aştept o replică sau o mustrare, dar acesta nu zice absolut nimic.
Rânjeşte după care se ridică mergând în susul scărilor. Privesc în urma lui şi-l văd oprindu-se la mijlocul treptelor după care spune:

-Mişto mustață! spune râzând, după care-şi continuă drumul.

Fug repede spre prima oglindă ieşită în cale şi observ că sunt plină de cremă pe la gură din cauza tartei lui Jin. Într-un final sting şi eu luminile şi plec spre camera mea. Sus pe hol e foarte întuneric. Încep să păşesc neîncrezătoare prin negură pentru a ajunge la camera mea.
O bubuietură se aude acțiune ce mă face să mă opresc pe loc. Aud câteva înjurături din partea lui Suga şi încă nu-mi vine să cred că a rămas treaz până la 01:38.
Intru rapid în camera mea şi aprind becul. Mă dor picioarele atât de rău! Mă duc spre baie, iar materialele textile cad de pe mine, eu intrând în duş.
După ce termin îmi usuc părul cu feonul şi-mi caut pijamalele cu Kumamon, dar nu le găsesc.
Încep să le caut ca disperata prin toată camera, dar nimic.
Ies din cameră şi mă duc spre camera băiatului şi bat cu putere. Nu-mi răspunde aşa că intru în cameră nepoftită.

-Nu şti să bați? zice arogant, iar eu îmi dau ochii peste cap.

-Am bătut! spun încercând să ascund faptul că m-am intimidat deoarece el e fără tricou, iar el doar ridică din umeri.

Stă la birou în scaun cu spatele la mine şi probabil lucrează la o melodie nouă. Îmi dreg vocea, iar el oftează.

-Încă eşti aici? spune exasperat şi se întoarce spre mine, iar eu înghit în sec. Ce vrei? spune sprijinindu-şi capul în palmă privindu-mă cu o sprânceană ridicată.

-Unde-mi este pijamaua cu Kumamon? spun punându-mi mâinile în şolduri şi de-abia atunci îmi dau seama de ce Suga mă priveşte cu atâta interes. Sunt doar în prosop! Shit!

-Nu am nici o idee unde-ți este pijamaua! spune serios şi se întoarce din nou cu spatele la mine.

-Atunci nu te deranjează să mă uit în dulap! spun şi mă duc spre dulap.

-Nu...pune...mâna! spune ridicându-se din scaun, dar eu nu-l ascult şi deschid dulapul.

Surprinderea mi-a fost când am găsit o ordine indescifrabilă. Totul este frumos împăturat şi toate sunt puse la locul lor. Este mai curat ca la mine! Dau de pijamaua cu Kumamon şi o scot.

-Asta e a mea! spun serioasă, iar el dă din cap dezaprobator.

-Ba nu e! E pijamaua mea! Nu eşti singura căreia îi place Kumamon să şti. spune şi-mi i-a pijamaua aşezând-o înapoi în dulap.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum