☆Cap. 18.☆

2.3K 128 35
                                    

|După 2 zile|

~DoHee pov.~

Mă ridic din pat cu greu pentru a deschide uşa persoanei care insistă la sonerie. Sunt răcită de 2 zile şi încă nu mi-am revenit. Poate e din cauza că am tot refuzat-o pe Sol când voia să-mi de-a pastilele alea afurisite. Nu ştiu ce e cu Rap Mon deoarece nu a venit deloc la mine. Pf..cred că nu-i mai pasă de mine. Sunt obijnuită cu asta ce să-i faci. Picioarele mă lasă, dar mă sprijin de perete reuşind să nu cad. Mă deplasez cu chiu cu vai spre uşa şi pun mâna pe clanță. Ochii îmi sunt încețoşați, gâtul mă ustură, nasul îmi curge, iar dorința la moarte este prezentă. Urăsc să fiu răcită! Noroc că Sol mă vizitează şi de 7 ori pe zi.
În final deschid uşa şi încerc să deschid ochii pentru a vedea cine este, dar în zadar. Ochii mi se închid obosiți şi simt cum cad. Sunt prinsă rapid şi sunt dusă în brațe. Cine este? Aish! Urăsc să fiu neajutorată în asemenea situați.
Sunt pusă pe ceva moale, imediat simțind o căldură liniştitoare.

|Câteva ore mai târziu|

Mă trezesc la mine în cameră simțindu-mă mult mai bine. De fapt, toate acele simptome ale răcelii au dispărut. Cum se poate asta?
Uşa camerei se deschide pe ea intrând Rap Monster cu un bol de supă aburindă. Fac ochii mari când îl văd şi mă ridic în fund.

-Um..de când eşti aici? întreb rapid, iar el lasă supa pe noptieră şi-mi zâmbeşte.

Vine la mine şi-mi pune mâna pe frunte dupa care spune:

-Ți-a scăzut temperatura. Asta-i bine! Pastilele pe care ți le-am dat au ajutat mult. spune zâmbind şi se aşează lângă mine în pat.

-Am luat pastile? întreb şocată şi în acelaşi timp scârbită. Şi de ce nu ai venit până acum la mine?

-Îmi pare sincer rău iubito. Am fost prins cu treburi la agentie, dar când mi-a zis Sol în ce stare eşti şi că nu vrei să iei pastile am ştiut că trebuie să vin la tine imediat. spune mângâindu-mi obrazul.

-Aish! Ar trebuii să fiu suparată pe tine, dar mă bucur că ai venit Oppa. spun şi-i sărut obrazul.

-Oppa? surprins.

-Da. Sună foarte bine. spun chicotind, lucru ce eu nu-l prea fac.

-Chiar sună bine. spune zâmbind. Acum mănâncă-ți supa ca să te pui pe picioare. spune, iar eu îl ascult.

După ce termin de mâncat îmi fac rutina zilnică şi mă îmbrac pentru a merge cu oppa să ne plimbăm. Însă, se pare că deja ne era pregătit altceva. Telefonul sună semn că am primit un mesaj. Îl deschid citind veştile oribile pe care Sol tocmai mi le transmisese prin mesaj.
Ajungem rapid la Suga si la Sol acasă şi intru precum un fulger în sufragerie găsind-o pe fată plângând în brațele lui Suga. Aceasta se ridică de pe canapea şi vine şi mă i-a în brațe. Suga oricat de puternic şi insensibil s-ar crede se vedea clar că-i venea să plângă.

~Sol pov.~

Ajungem eu şi Suga de la liceu şi intrăm în casă fericiți. Nu ştiam că, ceea ce v-a urma ne va zdruncina total.

-Vi cu mine la mall? spun către blond asezându-mă pe canapea şi privindu-l zâmbind.

-De ce? privindu-mă ciudat.

-Păi astăzi părinții noştri se întorc din China şi se vor logodii. Haide să mergem să cumpărăm rochia mea şi costumul tău pentru nunta ce v-a urma. spun zâmbind, iar el mă priveşte fără expresie.

-Nu o să mă prinzi pe mine într-un magazin cu rochii. spune sec şi merge în bucătărie.

-Haide Suga! Vreau părerea ta pentru rochia care o s-o aleg pentru nuntă. spun mergând după el în bucătătie.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum