🌟Capitol special🌟

1.9K 91 36
                                    

4 ani mai tarziu:

~ Autor pov. ~

4 ani plini de schimbări și amărăciune trecură de când, Sol, lua-se drastica măsură de a pleca din Coreea de sud, departe de prieteni și toate legăturile pe care ea le formase. 4 ani trecură de când se stabilise înapoi în New York alături de tatăl ei, aceasta urmând o facultate de top și implinindu-se atât pe plan financiar cât și pe plan moral.
Și totuși, munca ei reuși să o ducă din nou la trecutul destul de îndepărtat, trecut pe care ea încerca să-l de-a uitării, însă fără reușită.
În orice caz, odată cu aterizarea avionului în aeroportul international din Seoul, fata simți cum o cuprinde nostalgia. Amintirile alături de persoanele dragi ei, mai bine zis, trecutul ei; începu să se deruleze continuu în mintea ei destul de obosită și tălbăcita, astfel încât facu' ca, inima fetei să bată cu putere. Aceasta își du-se mâna deasupra pieptului privind cerul senin, și expiră aerul pe care-l ținea în piept de ceva vreme.

- Sol-sama, trebuie să mergem dacă nu, vom întârzia!

Se aude o voce din spatele fetei, aceasta doar zâmbind, dându-și ochii peste cap.
Cei doi urcă într-o mașină neagră grăbindu-se să ajungă la sedinta pe care, Sol, o avea programată pentru a rezolva câteva probleme.

După ce fata ajunse în New York, a intrat la facultatea de psihologie, iar după terminarea acesteia s-a decis să-și deschidă propriul ei cabinet care, a mers foarte bine în decursul unui an, astfel având profituri incredibile și devenind foarte cunoscută în toată lumea deoarece, rezolvă problemele pacienților prin delicatețe și totusi, perfidie.
Și totuși, este aceeași Sol, poate doar puțin schimbată fizic. Sau poate, și puțin mental? Hm.

Fata se află acum în Seoul pentru a ajuta fiica unor oameni cu influență, care de asemenea, sunt prieteni foarte buni cu tatăl ei.
Fetița lor în vârstă de 15 ani, suferă de multiple stări de depresie și anxietate, cât și de numeroase fobii absolut ridicole precum: fobia de culoarea portocaliu, fobia de banane, fobia de soare și alte fobii puerile.
Sol își îndreptă privirea pe geamul mașinii, uitându-se la oamenii care se bucurau mai mult sau mai puțin de ziua însorită care bucura Seoul-ul.

-Atâția oameni care își ascund durerea în spatele zâmbetelor.

Spune Sol oftând, încă privind afară pe geam, băiatul blond de lângă ea, aprobând.

-Oameni care așteaptă pe cineva ca tine, pentru a-i ajuta.

Răspunde blondul, fata doar chicotind și întorcându-se spre el, îi spune:

-Ești prea lingușitor, Takumi Usui!

Spune apropiindu-se de el, acesta doar scărpinându-și ceafa jenat și agitat.
Takumi Usui, este un băiat înalt, blond cu ochii verzi, care este asistentul fetei. După ce fata a reușit să-i rezolve problemele, acesta a decis să-i fie alături, prin devenirea asistentului ei. Băiatul și-a terminat liceul, continuând astfel să învețe de la Sol. Au devenit foarte apropiați având o relație de amiciție foarte strânsă. Și totuși, Usui o vede pe Sol mai mult decât o prietenă sau o maestră; băiatul fiind îndrăgostit de ea.
Sol a ajuns să-i spună blondului întreaga ei viață, acesta ajungând să-l urască pe Suga fiindcă a ranit persoana pe care el o iubește.
Odată ajunși la destinație, Usui iasă din mașină pentru a-i deschide portiera fetei. Iasă și Sol, îndreptându-se țintă până la ușă. Usui sună la sonerie, în fața lor imediat apărând un servitor. Bărbatul în vârstă de vreo 45 de ani, îi conduce pe cei doi până la living unde, se odihneau părinții fetiței pe care Sol trebuie să o "vindece".

-Bună ziua! Mă numesc Sol Nuzaki și am fost chemată pentru o ședință de terapie!

Spune fata cu un ton solemn, cei doi adulți ridicându-se bucuroși în picioare și venind spre ea.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum