☆Cap. 20☆

2.4K 114 82
                                    

|| Atenție! În acest capitol apar scene +18. Citiți pe propria răspundere. ||

***

~Suga pov.~

Cobor treptele rapid mirosind bunătatea de mâncare pe care o pregăteşte Jin. De obicei nu mă trezeam atât de devreme, dar nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi.
Ajung în bucătărie şi-l salut pe Jin care este pe jos şi taie nişte legume.

-Deci...

-Nu fac schimb de camere cu tine! spune brusc nelăsându-mă să-mi termin propoziția.

-De unde şti că am vrut să spun asta? întreb confuz.

-Fiindcă Jimin m-a întrebat acelaşi lucru, răspunsul meu fiind acelaşi. spune şi se ridică de jos, iar Jimin intră în bucatărie cu nişte cumpărături.

-În fine! spun sec şi ies din bucătărie îndreptându-mă înapoi spre camera mea.

Însă, uşa de la camera în care Sol încă se afla îmi stârnea curiozitatea. Mă apropiasem de ea fără să-mi dau seama şi până să mă gândesc de două ori, apăs pe clanță deschizând uşa uşor. Trag cu ochiul în cameră şi o văd pe fată încă dormind. Intru tiptil în cameră şi mă apropii de patul acesteia. Mă las pe vine pentru a o privii de aproape.
Îi dau părul de pe față şi-i mângâi obrazul fin. Un zâmbet tâmp îmi apare pe buze, şi-mi trec degetul peste buza ei inferioară. Mă apropii de ea şi-i ating buzele cu ale mele într-o manieră grijulie şi dulce. Mă depărtez de ea, şi-i observ zâmbetul mic schițat pe buzele ei rozalii. Aceasta întredeschide ochii, iar eu îi zâmbesc.

-Suga? întreabă, iar eu chicotesc

-Dormi! Acesta e doar un vis. spun blând, iar ea închide ochii din nou.

-Oh, bine! spune zâmbind.

Mă ridic şi ies din cameră la fel de încet precum am intrat şi mă duc la mine în cameră.
Mă aşez la birou şi încep să scriu din nou câteva versuri pe foaie. După 2 ore de compus uşa camerei se deschide lent pe ea făcându-şi apariția Sol. Îi fac semn să intre aceasta executând. Se aşează pe pat tăcută şi observ că vrea să-mi spună ceva, dar probabil nu ştie cum să formuleze.

-Ce e Sol? o întreb, iar ea trage aer în piept.

-De ce nu ai venit la masă? întreabă dar îmi dau seama că nu asta o frământa de fapt.

-Am început să compun şi am pierdut noțiunea timpului. Însă, nu asta te frământă pe tine. Spune ce ai de spus! spun, iar ea oftează.

-Aish! Am avut un vis, adică nu ştiu dacă a fost un vis, dar...ai fost în camera mea şi a lui Jin? întreabă, iar eu râd.

-Nu!

-Uh! Ce bine, a fost doar un vis! spune uşurată, iar eu rânjesc.

-Ce vis? M-ai visat? întreb precum un nesimțit, iar ea mă priveşte cu ambele sprâncene ridicate.

-Ce? NU! spune şi se ridică ieşind din cameră val vârtej.

Încep să râd şi mă întorc la compusul meu. Îmi place atât de mult când e confuză şi când încearcă să-mi ascundă lucruri.

~Sol pov.~

Ajung în sufragerie foarte confuză. Sunt sigură că l-am văzut pe Suga lângă patul meu, iar acel sărut. Pf! Nici eu nu mai ştiu ce să cred. Gata Sol! Scoate-ți-l pe YoonGi din cap! Îmi spun mintal începând să-mi scutur capul. Din păcate, la cât de norocoasă sunt reuşesc să mă împiedic de propriile-mi picioare.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum