☆Cap. 13☆

2.6K 130 41
                                    

|La liceu|

~Jimin~

Intrăm pe holul liceului eu, Sol, Suga şi Kookie, toți holbându-se la noi ca la felul 14. Ne îndreptăm spre dulapuri, acolo dând de Rap Mon şi DoHee care se sărutau de zor.
Apropiindu-ne de ei începem să aplaudăm, să țipăm lucruri de genu' "Aşa mă, bravo!" sau "Munceşte, munceşte!" şi să fluierăm ca proştii, toți privindu-ne amuzați.
Cei doi rup sărutul şi încep să râdă din cauza gesturilor noastre copilăreşti. Sol o i-a pe DoHee în brațe şi-i spune nu ştiu ce la ureche, iar DoHee începe să râdă şi o împinge uşor în semn de prietenie.
Sol mă priveşte şi ridică din umeri în aceiaşi măsura muşcându-şi buza într-un mod amuzant, reuşind să-mi provoace un râset scurt cu gesturile ei obişnuite, dar adorabile.
Clopoțelul afurisit sună, iar DoHee, Sol şi Kookie pleacă spre clasa şi ora lor, iar noi restul la clasele noastre.

~DoHee~

Ajungem la ora de muzică, bineînțeles noi fiind cei 3 întârziati de la răsărit. Din fericire profa e de gaşcă si ne-a lăsat să intrăm la oră.

-Oh! Uite e DoHee. se aude o voce din spate, iar eu îmi încleştez pumnii. Hei DoHee! Ce face Namjoon? Presimt că v-a venit la mine în curând. spune râzând, iar eu vreau să mă duc la ea, dar Sol îmi prinde strâns încheietura şi-mi şopteşte la ureche "Nu acum! După ore."

O privesc pe tipă cu un zâmbet malefic pe față, dupa care mă aşez cu Sol în banca noastră.
Uf! Iubesc când Sol mă lasă să bat toate curvele care mă calcă pe nervi. Aşa prietenă mai rar găseşti.

~Suga~

Privesc minutarul ceasului şi bat cu degetul în marginea băncii, aşteptând ca ora să se termine. Când în sfârşit afurisita sonerie sunase, eu fusesem primul care ieşise pe uşă.
Ajuns la clasa lu' Sol o văd vorbind cu DoHee. Intru în clasă, iar fetele din clasă încep să şusotească şi să-mi zâmbească precum nişte feline atrăgătoare ce se cred. Mă duc drept la Sol, DoHee şi Kookie care stăteau la o bancă şi vorbeau.
Ajuns lângă ei îmi dreg vocea pentru a le atrage atenția. Misiune îndeplinită.

-Oh, hyung! Ce faci aici? mă întreabă Kookie, iar eu râd.

-Dezastrule, putem vorbii singuri? mă adresez surorii mele vitrege.

-Aish! spune ridicând palma să mă lovească, dar o lasă jos şi se îndreaptă spre ieşirea din clasă. Auzi la el dezastru! Aish! Îngâmfatul ăsta. o aud mormăind şi râd.

Ajungem pe hol, iar ea se sprijină de dulapuri şi mă priveşte curioasă.
Îmi îndes mâinile în buzunar şi o privesc arogant.

-Deci ce....

-Chiuleşte cu mine! i-o tai rapid, iar ea rămâne cu gura căscată.

-Dar vom da de bucluc dacă o vom face. spune speriată, iar eu râd batjocoritor.

-Aşa şi? sec.

-E-eu...uf! spune bâlbâindu-se.

-Las-o baltă! Fata rea şi nepăsătoare din primele zile a dispărut. Îmi plăcea acea fată! spun şi plec lăsând-o acolo bosumflată.

****

Soneria se aude, iar toată lumea intră în clasele lor. Ies din debara şi privesc în jur. Nimeni. Mă îndrept spre ieşirea din spate care duce spre terenul din spatele liceului. Inainte să ies o voce cunoscută mă strigă.

-YoonGi! se aude acea voce din spatele meu, iar eu mă întorc lent cu un zâmbet satisfăcător

-Te-ai răzgândit, Sol? spun, iar ea râde într-un mod al naibi de sexi şi malefic.

Fratele idol. Dragoste nebună! 》Finalizată《Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum