16.Bölüm

7K 358 42
                                    

15. Bölümden.....

Victoria bebeği Sehun'un kollarının arasına bırakıp Luhan'ın başına gitti. Açılmış olan karnın yarasını yine büyülü sözlerle iyileştirirlerken saniyeler içinde Luhan gözlerini açmış, kucağında bebekleri ile ağlayarak kendisine bakan kocasının gözlerinin içine bakıp tekrar bilincini kaybetmişti.

Fakat Victoria'nın panik dolu hallerinden hem Minseok hem de Sehun bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı.

Çünkü Luhan'ın kalbi durmuştu...

16.Bölüm

Sehun'un adeta kanı çekilmişti. Kucağındaki bebeği olanları hissetmiş gibi var gücü ile ağlıyordu. Her şey o kadar saniyelikti ki, bebek kucağındayken yatağın yanına gelip Luhan'ın yanına oturdu. Şifacılar ona alan yaratmak için kenardan olanları izliyorlardı.

Bebek ağlamayı kesmişti. Sehun buna bile dikkat edecek durumda değildi. Gözlerinden inci gibi yaşlar hızla akarken, boşta kalan eliyle sevdiği adamın yanağını okşadı.

O sırada bebekte hareketsiz duran babasının diğer yanağına dokundu bilinçsizce.

Ne olduysa ondan sonra olmuştu. Luhan sanki suyun altında dakikalarca nefessiz kalmış gibi nefes almaya, kalbi de hiç olmadığı kadar hızlı atmaya başlamıştı. Gözlerini yavaşça açıp önce kocasına baktı, gözleri daha sonra da bebeğine kaydı.

Sehun yaşadığı ikinci şokla gülümsedi. Odadakiler olanlara anlam verememişti. Şifacılar donup kalmış bir şekilde karşılarındaki küçük aileye bakıyorlardı.

Minseok'un gözlerinden mutluluk gözyaşları akarken, Victoria'nında ondan hiçbir farkı yoktu.

"S-Se... Hun?"

Sehun adını duymasıyla Luhan'ın dudaklarına küçük bir öpücük bırakmıştı. Luhan elini uzatıp Sehun'un yüzünü okşadı. 

Kocası ise bebeklerini Luhan'ın göğsünün üzerine yavaşça yatırdı. Bebek daha da sakinleşip babasının kalp atışlarını dinleyerek uykuya daldı.

Luhan tebessümle Sehun'un gözlerinin içine baktı. Kollarını dikkatlice göğsünde yatan bebeğine sardı. Kokusunu içine çekti.

Sonra da güçsüz düştüğü için bayıldı. Sehun bebeği Luhan'ın göğsünden alıp şifacıların işine devam etmelerine izin verdi.

Luhan'ın açılan karnı tamamen iyileşmişti, fakat bir süre boyunca güçlerini kullanamayacaktı. Gücünü geri kazanabilmesi için Sehun'un desteğine ihtiyacı olduğunu söylemişlerdi.

Şifacılar evlerinden ayrılırken Victoria bebeği Sehun'dan aldı ve üzerini giydirdi. Minseok da oğlunun yanında durmuş başını okşuyordu.

Bir an kendi kalbinin de durduğuna emindi. Luhan'ı öyle gördüğü zaman tek varlığını da yitirdiğini düşünmüştü. Gözlerini sildi, oğlunun anlına sıcak bir öpücük bıraktı.

Sehun derin bir nefes alıp bıraktı. Bebekleri ile ilgilenen annesine baktı, sonra da sevdiği adamın yanında duran kayınpederine, dakikalar sonra babası da onlara katılmıştı.

Siwon oğlu Sehun'a sıkıca sarılıp onun omzunda bir süre ağlamasına izin verdi.  Sehun babasının tesellisi ile kendini toparladı ve elini tutarak onu annesinin kollarının arasına duran torununa götürdü.

Minik Sehan hala uyuyordu. Siwon onu dikkatlice kucağına alıp başını nazikçe okşadı.

"Adını düşündünüz mü?"

TATLI CADITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang