13.Bölüm

7.2K 399 53
                                    

1 AY SONRA...

Evlilik töreninin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen Sehun hala uyanmamıştı. Babası bu sürecin bir parçası olduğunu bunun için azgın hormonlarını suçlaması gerektiğini söylediğinde Luhan neredeyse çığlık atacaktı.

Evliydi ama bir türlü bunu doya doya tadını çıkartamamıştı çünkü umutsuz bir biçimde kocasının uyanmasını bekliyordu.  İşyeriyle ilgili detayları Jongin onun yerine çoktan halletmişti

Lee Donghae ile kendisi ilgileniyordu ve ne hikmetse Sehun ile tanıştığını hatırlamıyordu. Bunun babasının işi olduğundan adı kadar emin olsa da içinde bulundukları durum yüzünden bunu ona sorma fırsatını bir türlü bulamamıştı.

Herkes Sehun'u iş gezisinde biliyordu. Luhan onun yerine raporları kontrol ediyor sanki bunları o yapıyormuş gibi çalışıyordu. İş ile Cam şehir arasında resmen mekik dokuyordu.

Birinci aylarını dolduralı yalnızca birkaç gün olmuşken Luhan vücudunda oluşan değişiklikler ile baş etmeye çalışıyordu.

Sehun'un yanına uğradığında ve onu kontrol ettiği zamanlar sürekli aynadaki görüntüsüne takılıyordu bakışları. İlk birlikte olduklarının sonrasında banyoda gördüğünden daha yoğun bir şekilde parlıyordu.  İştahıyla doğru orantıda her sabah banyo ile kusmak suretiyle değişik bir ilişki içine girmişti.

Yemek kokularına tahammül edemiyor ama aradan dakikalar geçmesine rağmen anında bir kurt gibi aç olabiliyordu. Canının sürekli çilek istemesine ise söyleyecek bir şey bulamıyordu. 7/24 bunu yerse bıkmayacağından emindi.

Neler olduğunu bilmiyordu. Okuduğu cadı kitapları bu durumla ilgili hiçbir şey açıklamadığı gibi detaya inen en ufak not dahi bulamamıştı.

Babasına soramıyordu çünkü ne zaman bir şey söylemeye kalksa sürekli "azgın hormonlarını" ortaya sürüveriyordu. Luhan utanıyordu artık bir şeyler sormaya, bu nedenle kendi babasına değil ama Sehun'un babasına danışmaya karar verdi.

Belki de onu da es geçip Sehun'un aynı zamanda şifacı olan annesine gidip görüşmeliydi.  En azından neyi olduğunu öğrenebilirdi.

Evden çıkıp birkaç sokak ötelerinde oturan Oh ailesinin evlerine doğru yürüdü. Evin kapısına geldiğinde heyecandan yaşadığı stres yüzünden avuç içleri neredeyse kapının üzerinde ıslak bir iz bırakacak kadar terlemişti.

Kapıyı ilk çalışta Sehun'un annesi Victoria güler yüzlü bir şekilde açmıştı.  Onu gördüğüne şaşırmasa da yine de geliş nedenini ondan duymak istiyordu.

"Seni buraya hangi rüzgâr attı Luhanie? Hunnie'mi uyandı yoksa?"

Luhan tebessüm etmeye çalışarak başını iki yana salladı. Victoria kapı önünde konuşmalarını doğru bulmayarak onu içeriye davet etti.

Luhan Oh'ların evine çok gelmese de buranın kendisine verdiği sıcaklık hissini hiç unutmamıştı. Yine aynı sıcaklık onu en içten şekilde karşılarken oturma odasındaki koltuklardan birine tedirgin bir şekilde kendisini bıraktı.

"Ommonim ben... Aslında kendim için geldim. Bir süredir kendimce tuhaf bulduğum durumlar yaşıyorum. "

Victoria hemen yanına oturarak devam etmesini cesaretlendirecek bir şekilde Luhan'ın omzunu okşadı.

TATLI CADIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin