the beginning of the end

1.4K 83 543
                                    


2021

"Bakın! Program başladı." Küçük kızın bağırışları sonucunda iki kız kardeşi evlerinin salonundaki televizyona doluştular. En büyük olan kardeş, Regina umursamıyormuş gibi telefonunda gezinirken istemsizce kendini televizyona kaptırıyor, ortanca kardeş, Avery tüm ilgisini televizyona aktarmış bir şekilde saçlarının görüş açısını engellemesini umursamayarak izliyor, en küçükleri Suzie ise zaten başından beri televizyonda beklediği için hipnoz olmuşça bakışlarına devam ediyordu.

"Artık bırakın şu sevdayı, televizyona çıksalar ne olacak ki, zaten her hareketlerini takip ediyorsunuz." Regina'nın kalın sesi daha da kalınlaşmış, durmadan mırıldanıyordu.

Avery ise buna karşı kıkırdayıp gözünü televizyondan ayrımadan konuştu, "Sanki sen sosyal medyadan onların hayatındaki gelişmeleri takip edip, dedikodusunu yapmıyorsun." Regina susmanı gerektiğini ifade eden bir şekilde Avery'nin bacağına vurdu ve ortanca kız kıkırdadı.

"Onları neden biz takip etmeyelim ki, tüm dünya ediyor!" Suzie'nin bağırışı üzerine Regina kısık bir tonla mırıldandı, "Suzie, sus artık. Kulağımı kanattın."

"İkiniz de susun, sonunda çıktılar." Avery'nin sakin ve televizyondan hiçbir şekilde ayrılmayan yeşil gözleri, sonunda beklediği kişileri görünce daha da büyüdü, hiçbir şeyi umursamayarak elini kumandayı alıp televizyonun sesini daha da açtı.

Sarışın ve esmer adam televizyona çıktığında üç kardeşin de farklı renkteki gözleri televizyona kitlenmişti.

"Herkes bu röportajı bekliyordu, Tony Stark ne kadar magazinlerde olsa da Steve Rogers ile olan evliliği hakkında hiçbir şey anlatmıyordu. Şimdi, ikisi birden buraya kadar gelerek bizi onurlandırdılar. Sizin için en çok sorulan soruları yanıtlayacaklar." Sunucun sesi arada heyecandan çatlıyor, gördüğü kişiler karşısında yüzünde güller açıyordu.

"Sence Jerome Barrett'ı sormaya cesaret edebilirler mi?" Avery'nin sesi, gizemli ve sürükleyici bir filmi izler gibi merakla çıkmıştı. Regina ise yaşının verdiği olgunlukla, "O olayın gerçek olduğuna eminim Avery. Bence en çok sorulan soru o olmasına karşın, bu yüzden soramazlar." diyerek kestirip attı ama bu sefer de Suzie'nin sesi ortaya çıktı,

"Neden Tony Stark gibi karizmatik birini aldatırsın ki?" Küçük kızın sesinde biraz kınama bile mevcuttu. Regina bunun üstüne sırıtıp elini televizyona doğru uzattı ve mırıldandı, "Şu mükemmel yüze baksana, Suzie! Tony Stark karizmatik bir iş adamı olabilir ama Steve Rogers- ah tanrım, bu adam hepimizinden güzel."

"Ayrıca Melonie Rose olayını da unutmamak lazım. Tony Stark'ın ayrıldıktan biraz sonra onunla görüntülenmesi falan, ama sonra ondan da ayrıldı." Avery tıpkı bu çiftin magaziniymiş gibi durmadan bilgi verdiğinden Regina bilmişliğe dayanamayarak oflamaya başlamıştı bile.

"Böyle tarz soruların yanıtı, kesinlikle hayır. Steve ve ben ilişkimiz müddetince birbirimize saygıdan kusur etmedik, anlatılan veya söylenen şeylere internetten denk gelirsek okuyoruz ve gülüp geçiyoruz. Çünkü doğru değiller, Steve beni aldatmadı veya ben onu. Bunların hiçbiri ciddiye almanız gereken iddialar değil." diyerek televizyondan sesi duyuldu Tony'nin. Görüntüsü saatlerce bakılacak kadar mükemmeldi, baştan aşağı her şeyi düzgün ve parmakları Steve'in parmaklarını yavaşça okşuyor, onlarla hafifçe oynuyordu.

"Peki neden ayrıldınız? Herkesin evlilik beklediği dönemde ayrılık haberi gelmişti, biz açıkçası yıkıldık." Sunucunun nazik ses tonu üzerine Tony ve Steve gülümsedi. Tony'de hafif bir tebessüm vardı, Steve'de ise daha büyük bir gülümseme olsa dahi bakışları incelediğinde tehlike verici bir şekilde farklıydı.

𝘣𝘦𝘳𝘦𝘢𝘷𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 ∝ 𝘴𝘵𝘰𝘯𝘺Where stories live. Discover now