bölüm yirmi bir (21)

4.3K 472 197
                                    

+60 oy, +70 yorum = yeni bölüm

Asansörden çıkarken birisine tosladığında işten döneli çok olmamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Asansörden çıkarken birisine tosladığında işten döneli çok olmamıştı.

"Oh, üzgünüm- Chanyeol?" diye şaşkınlıkla tepki vermişti Jimin.

Chanyeol'un yanında Jimin için tanıdık olmayan bir başka adam daha vardı. Jimin yutkundu- ve bir de Taehyung vardı. Taehyung sırıtmış ve bir kaşını yukarı kaldırmıştı.

"Jimin! Çin'e sonra da Japonya'ya gittim. Sen nasılsın?" diye arkadaşça bir tonla konuşmuştu Chanyeol, sanki iki ay önce Jimin'i kurban olarak vermemiş gibi.

Jimin ona anlamamış olduğunu ifade eden bir bakış atmıştı. Buna nasıl tepki vermeliydi? Chanyeol nasıl aralarındaki ilişki normalde dönmüş gibi davranabiliyordu?

Sanki aralarındaki gerilimi hissetmiş gibi, yabancı kişi bir adım öne çıkmıştı, yüzü nötrdü ama çok da soğuk bakmıyordu. "Ben Jeon Wonwoo."

Jimin'in bakışları Chanyeol ve Taehyung'un yanında duran güzel adama kaymıştı. Bir Jeon mu? Jungkook ile herhangi bir benzerliğini görememişti.

"Jungkook'un kuzeni." diye eklemişti Taehyung adeta aklını okumuşçasına, telefonuyla uğraşırken dudaklarında da cilveli bir gülüş vardı. "Buraya birkaç meseleyi konuşmaya geldik. Bize katılmak ister misin? Jungkook şimdi geliyor."

Jimin aldığı bilir bakışlar yüzünden yanaklarının kızarmasına engel olamamıştı. "H-hayır, ben böyle iyiyim." Jimin hem onların diyeceklerini duymak istemiyordu hem de onun için neredeyse hiçbir şey yapmamış ama amaçları uğrunda onu kullanmış olan Memur Ji ve Kang'a yardımcı olmak istemiyordu. Jimin bu ihbarcı görevinin ne zaman sonlanacağını ve eski yaşamına geri dönebileceğini merak ediyordu. Duraksamıştı. Bütün bunlar bittiğinde Jungkook'u kaybedecek miydi?

"Oh, hadi ama. Nasıl olsa seni bundan sonra ziyaret edecekti." dedi Taehyung bilircesine.

Jimin çenesini kasmıştı. Gerçekten Taehyung'un yüzünden o bilmiş ifadeyi silmek istiyordu. Ayrıca, Jungkook'u da görmek istiyordu.

"Pekala, belki kısa bir süreliğine olabilir." Nefes vermiş ve diğerlerini Chanyeol'un neredeyse hiç değişmemiş dairesine kadar takip etmişti.

Masaya oturduklarında Jimin'e bir dejavu dalgası vurmuş ve kendisini hafif endişeli hissettiğinden bacaklarını altında birleştirmişti. Chanyeol, Jimin de dahil herkese viski koymuştu.

the lesser evil | jikook [çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin