bölüm dokuz (9)

5.4K 505 88
                                    

"Dün senin yanına mı geldi?" Memur Ji, Kang'a bakış atmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Dün senin yanına mı geldi?" Memur Ji, Kang'a bakış atmıştı.

İçime geldi.

Jimin titreyip kendini cimcikledi. "E-evet. Yaralıydı. Jeonların başka bir aileyle kavgalı olduklarını düşünüyorum. Söylediği tek şey buydu."

İki yaşlı adam birbirleriyle kısaca bakışmışlardı.

"Sanırım sen o sıra müsait bir yerde bulunuyordun, duyduğumuz kadarıyla yanlış giden bir anlaşma sonucu ayrılıklar yaşanmış." dedi Kang ve Jimin onun ikide bir hickeylerini incelediğini görebiliyordu. "Meşgul bir akşamdı herhalde?"

Jimin ceketinin yakasını çekiştirirken Memur Kang'ın şüphelenip şüphelenmediğini merak ediyordu. Şu anda tam olarak öyle gözükmüyordu, daha çok meraklı ve eğleniyormuş gibiydi. "Benim özel hayatım hakkında bir şey bilmenize gerek yok."

"Pardon." diye kıkırdadı Kang. "Jungkook yeniden gelirse, dostça bir ilişki kurmaya çalış. Jungkook'un kanıt toplarken Chanyeol'dan çok daha fazla yararı dokunur. Görünüşe göre şansın yaver gidiyor."

Şanslı. Jimin oflamak istiyordu. Bütün bu olanlar kötü şans dışında bir şeye benzemiyordu- ve Memur Ji ve Kang? Onlar kendi lanet şanslarını kendileri yaratmışlardı.

Yeniden kendini aptal, kullanılmış ve hatta kirli hissetmekten alıkoyamamıştı Jimin. Hızla küçük cafeyi terk etmişti.

、、、
diğer kitaplarıma bakmayı da unutmayın, seviliyorsunuz 💓💓

the lesser evil | jikook [çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin