bölüm beş (5)

5.7K 566 80
                                    

Yeterli değildi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yeterli değildi.

Jimin elinde ılık kahvesiyle aile arabasının arka koltuğunda otururken Memur Ji nefes vermişti.

"Sizin istediğinizi yaptım." diye mırıldandı Jimin. "Jungkook beni bıraktı. D-daha fazlasını yapamam. Adları hatırlıyorum ama-"

"O insanları çoktan biliyoruz, gerçek bir kanıta ihtiyacımız var. Dağıtıcı olsaydın uyuşturucu meselesini Jeonlara bağlayabilirdik ve elimizde devam etmemizi sağlayacak bir şey bulunurdu ama.." Memur Ji elini hafif grileşmiş saçından geçirmişti. "Bize değerli hiçbir şey getirmedin."

"Lanet olsun, öldürülebilirdim!" diye sinirle çıkıştı Jimin. Gizli görevler için eğitilmiş bir polis değildi, tanrı aşkına hayatında bir yerlere varmasını sağlayacak iyi bir eğitim için para biriktirmeye çalışan bu yüzden de çiçekçide çalışan bir gençti. "Benden istediğiniz şeyi yaptım! Yapamam- daha fazlası yok!"

"Tamam, çocuk, sakin ol." demişti Memur Kang sertçe. "Anlıyoruz."

Jimin gözlerini kucağına indirmişti, içindeki sinir vücudunu sıcaklatıyordu. Bir daha bu iki memuru görmek istemiyordu, veya Chanyeol'u, veya Namjoon ile Yoongi'yi ve en önemlisi Taehyung ile Jungkook'u.

"Bak.. Chanyeol'un huyuna gitmeye çalış. Arkadaşı ol, sana güvenmeye başlayabilir ve bir şeyler söyle- hem çoktan Namjoonlarla tanışmışsın, senin yanında gardını indirebilir. Söylediği her şeyi, konuyla ilgili veya değil, bize söyle." demişti Memur Ji.

Bu daha ne kadar devam edecekti?

"Ne yani, sikik siyah kahvesini iki şekerli içip içmediğini falan mı söyleyeyim?" diye çıkıştı Jimin. Konuşmasını bitirir bitirmez kapıyı açıp arabadan dışarı adımlamış ve omuzlarını kırtlatmıştı.

"Her 3 günde bir sana verdiğimiz telefondan bizimle iletişime geç." diye hatırlatmıştı Memur Kang.

Jimin suratını buruşturduktan sonra yürümeye başlamıştı. Karnı pek hoş hissettirmeyen bir biçimde kasılıyordu. (yn: ishal glb) Bu olanların hiçbiri adil değildi.

Ama hayat tamamiyle güçle ilgili bir oyundu ve maalesef Jimin'in elinde öyle bir şey yoktu.


、、、
yarın vialand yapıcam, işlevsiz olacağım için mini bölümleri bugün atıyom ciğerlerim, bütün yorumlarınızı okudum, sizi yierim!1!!1

neyse reisinizin yine ders çalışması lazım, kaçıyom, diğer bölüm 100 küsür kelime mi ne zaten, o da akşama gelir, muck gittim

dur son bir şey, tae'nin ortaya çıktığı bölüm atmayı unutmuşum ama tip şu yani;

dur son bir şey, tae'nin ortaya çıktığı bölüm atmayı unutmuşum ama tip şu yani;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
the lesser evil | jikook [çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin