bölüm dört (4)

6.3K 669 596
                                    

süprayz
bugün yumuş yumuşum (ebrr götüne hariç)
hadi gene iyisiniz
(ama bana yorum verin >:()
、、、

süprayzbugün yumuş yumuşum (ebrr götüne hariç)hadi gene iyisiniz (ama bana yorum verin >:()、、、

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Müsrifçe para harcanmış gibi duran bir binaya varmışlardı. Jimin'in daha gördüklerini kavramaya fırsatı olmadan bir asansöre doğru yönlendirilmişti. Taehyung ile birlikte olan diğer adamın yanında sıkışmış duruyordu. Taehyung'un elleri diğer adamın belini kavramış, ara sıra kulağına bir şeyler fısıldıyordu.

Jimin onların yanında kendini rahatsız hissetmişti, sanki onlara özel bir ânı bölüyormuş gibiydi. Bakışları onlara kaymıştı, birbirleriyle meşgullerdi, içinden asansör durduğunda kaçmaya yetecek kadar zamanı olup olmadığını hesaplıyordu.

Onları şaşırtırsa belki yapabilirdi.

Ama Busan'daki ailesi ve Jihyun ne olacaktı? Ceza vermek için onların peşlerine düşerler miydi? Jimin, Taehyung'un ceketinden gözüken silahı hatırlayınca ellerini yumruk yapmıştı. Belki bu 'Bebek Jeon' ona ilgi göstermez ve gitmesine izin verirdi.

Aptal olma. Çok şey biliyorsun.

Jimin çaresizliğinin getirdiği yaşları ve boğazında takılı kalan hıçkırığı hissedebiliyordu.

Hayatı nasıl bu derece boka sarmıştı? O sadece üniversitesi için yeterli parayı biriktirmeye çalışan sıradan bir insandı.

Asansör durduğunda Jimin'in vücudu da donmuştu, kasları kaskatı kesilmiş ve hareket edemez olmuştu. Seoul'ün mafya liderlerinden birisiyle karşılaşmak üzereydi. Onu öldürebilirdi. (yn: insanity jimin geldi) Asansörün kapıları cam duvarlı geniş bir odaya açılmıştı. Ofis veya konferans odalarına açılabilecek bir sürü kapısı vardı. İnsanlar da vardı, mafyaya benzemeyen normal görünüşlü insanlar. Güzel takımlara bürünmüşlerdi ve neredeyse hiç bu tarafa bakmamışlardı.

Çoğuna çenelerini kapalı tutmaları için yüklü miktarda ödeme yapılıyor, demişti Memur Kang, Jimin'e. Paranın her şey demek olduğu bu şehirde oldukça kolay kabul edilebilecek bir anlaşmaydı.

"Haydi." dedi Taehyung kabaca ve Jimin'i öne doğru itekledi.

Jimin ağlayıp etrafındaki kişilere yardım için yalvarmak istiyordu.

Taehyung gözlerini devirmiş ve Jimin'i giysisinin kol kısmından çekmişti. "Ağlama. Jungkook'a iyi gözükmek istemiyor musun?"

Jungkook?

"Siktir git." diye tükürüp sertçe Taehyung'un tutuşundan kurtulmuş ve geriye birkaç adım atmıştı Jimin.

the lesser evil | jikook [çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin