22.

53 1 1
                                    

Bruce:
,,Prosím."

Usmál se a odtáhl mi židli. Posadili jsme se a Alfred nám přinesl každému talíř s těstovinami. Poděkovali jsme a já pokračovala:
,,Alfrede, vím, že je zvláštní vám to říkat až teď, ale strašně ráda vás vidím."

Alfred:
,,Pardon?"

Bruce:
,,Vzpomněla si."

Alfred:
,,Na všechno?"

Bruce:
,,Na všechno."

Bruce na něj zvláštně podíval. Alfred se usmál a odešel.

Po jídle jsme se zvedli, Bruce mě vzal kolem pasu a vedl mě do pokoje. Cestou po schodech mi řekl:
,,Slečno Willisová, je vám doufám jasné, že zítra nastupujete na stejnou pozici do mojí firmy."

Já:
,,Ovšem, pane Wayne. Jako vaše sekretářka, nemýlím-li se."

Bruce:
,,Přemýšlel jsem, že vás povýším."

Já:
,,Opravdu?"

Bruce:
,,Hm... Na mojí OSOBNÍ sekretářku."

Já:
,,Promiňte mi mou drzost, ale jaký v tom bude rozdíl."

Bruce:
,,Když je tam to osobní, zní to líp."

Oba jsme se zasmáli a pokračovali do pokoje. Bruce zavřel dveře a přitáhl si mě k sobě. Podíval se mi do očí a polohlasně řekl:
,,Tak a co budeme dělat teď?"

Dala jsem mu pusu a řekla:
,,Já... se půjdu osprchovat."

Bruce se usmál a pustil mě. Vešla jsem do šatníku a připravila si pyžamo. Svlékla jsem se a omotala jsem kolem sebe ručník. Vešla jsem do koupelny a uviděla Bruce rozvaleného ve vaně. Dělala jsem, že tam není a vešla do sprchy. Bruce nadzvedl jedno obočí a řekl:
,,Neruším vás moc slečno Willisová?!"

Vykoukla jsem ze sprchy a odpověděla:
,,Ani ne pane Wayne, potřebujete něco?"

Bruce:
,,Nedělejte drahoty a pojďte ke mně."

Bruce zvedl jeden koutek úst a narovnal se, čímž se mi ukázala jeho vypracovaná hruď. Zaváhala jsem. Kousla jsem se do rtu. Bruce se na mě podíval o něco vážněji a pokračoval:
,,Nebo si snad mám pro vás dojít?"

Já:
,,To nebude nutné. Dneska nemám náladu na vanu."

Zalezla jsem do sprchy a pustila vodu. Začaly na mě dopadat kapky vařící vody. Chvíli jsem tam jen tak stála a pak najednou ucítila horké ruce na mých bocích. Malinko jsem sebou škubla. Pootočila jsem hlavu, abych se ujistila, že je to Bruce. Přitáhl si mě do objetí a začal mě líbat na krku a rameni. Měla jsem pocit. že mi tolik chyběl.

Po chvíli toho nechal a pustil mě. Vzal si šampon a začal mi ho vtírat do vlasů. Pak mi ho pomohl spláchnout a na oplátku jsem umyla vlasy já jemu. Když mi umýval záda, asi minutu v kuse přejížděl rukou ma pravé straně mých zad, kde by zhruba byl pas kalhot. Měla jsem pocit, jakoby bylo něco špatně. Opatrně jsem se ho zeptala:
,,Bruci? Všechno v pořádku?"

Otočila jsem se čelem k němu. Bruce, jakoby se probral z tranzu, sebou škubl a řekl:
,,V naprostém."

Já:
,,Bruci, myslím to vážně."

Bruce:
,,Je mi nádherně, protože u sebe mám teď tu nejlepší osobu, co mi mohl osud nabídnout."

Totálně jsem zčervenala a tak jsem sklopila hlavu. Bruce vzal mojí bradu mezi palec a ukazováček a zvedl mi pohled k němu. Políbil mě ma rty a zašeptal:
,,Jsi hrozně roztomilá, když tě přivedu do rozpaků."

Moje ruce se omotaly kolem jeho těla a hlava se přitiskla na jeho hruď. Bruce se zasmál, jednou rukou mě objal a druhou mě začal hladit po vlasech a zádech. Celou dobu mě zasypával polibky do mokrých vlasů. Zavřela jsem oči. Ještě nikdy jsem ho nedržela tak pevně. Nechtěla jsem ho za žádnou cenu pustit. Zvedla jsem hlavu, podívala jsem se na něj a řekla:
,,Bruci... Miluju tě."

Bruce se usmál. Pohladil mě po tváři a zašeptal nazpátek:
,,Já tebe víc."

Dlouze me políbil.

Vyšli jsme ze sprchy a oba jsme se okamžitě zamotali do ručníků. Odcupitala jsem do šatny a vzala jsem si pyžamo, které tvořilo tílko a kalhotky. Vyšla jsem z šatny a skočila do postele. Bruce mě viděl a okamžitě se zasmál. Pak skočil vedle mě přesně tak, jak jsem skočila já. Vypadalo to dost komicky, tak jsem se začala smát.

Bruce se přitáhl ke mně a položil si hlavu na můj hrudník. Dala jsem mu pusu do vlasů a nehty ho v nich začala jemně škrábat. Bruce mi malinko vyhrnul tílko. Jen, co se jeho prsty dotkly mojí kůže na břiše, jemně jsem sebou trhla. On to moc nevnímal a začal mi po kůži jemně přejíždět bříšky prstů. Leželi jsme tam tiše, beze slova, dokud jsme oba neusli...

The Game BeginsWhere stories live. Discover now