NamJoon

36 3 0
                                    

Ranná služba konečne znovu skončila a mňa čakalo príjemné popoludnie u mňa doma. V tichosti som si pripravoval kávu a v podstate som myslel len na to, čo ma vlastne dnes ešte čaká. S úsmevom som sa nadýchol príjemnej kávovej vône z hrnčeka a privrel oči, než som sa rozhodol si s ním sadnúť na pohovku a oddýchnuť si. 

Jin bol práve dnes celkom zaneprázdnený. Jeho rodina mu vraj našla niečo, čo by mohol ďalej skúsiť, a tak sme obaja súhlasili, aby to vzal pevne za opraty a šiel do toho. Takže mám taký pocit, že ho dnes neuvidím vôbec. Myslím, že Suga sa dnes stavil akurát na kontrolu, či tu niekto nie je. Ťažko povedať, ako je na tom Tae, no Jungkook je zrejme ešte nejaký čas v škole než sa staví. 

"Ahooooj [áReM]," prekvapil ma zrazu z myšlienok známy natešený hlas. ( ahooooj aaaar emm ;) XDD) 

Položil som hrnček, aby sa mi z neho nevylialo ešte viac než doteraz a venoval som pohľad vysmiatemu Taemu, ktorý trčal zavesený vo dverách za zárubne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Položil som hrnček, aby sa mi z neho nevylialo ešte viac než doteraz a venoval som pohľad vysmiatemu Taemu, ktorý trčal zavesený vo dverách za zárubne. 

"Hej, [Vi]," uhol mi kútik úst do úsmevu a natiahol som si nohy. Pobúchal som po mieste vedľa mňa, nech si prisadne, a zopol si dlane pohodlne do lona. "Myslel som si, že dnes tu nikto nebude." 

"Bol tu Yoongi," pousmial sa veselo, prisadnúc si ku mne. 

"Skôr som myslel to, že si tu ty, Tae," povzdychol som si potichu. Niežeby mi vadilo, že tu je. 

"Oh, tak. Len som myslel, že počkám kým prídeš, aby bolo všetko v poriadku a tak... a že by sme možno šli večer von?" zaškeril sa tak zvláštne, že človek vlastne nevie, akú emóciu to má presne vyjadriť. Viem, že by ho to potešilo, ale dnes to nejde.

 Viem, že by ho to potešilo, ale dnes to nejde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zasmial som sa trochu. 

"Mám dnes niečo na práci. Jin je preč, a tak musím konečne pár vecí doriešiť, chápeš?" 

Taeho pery sa natiahli do neutrálnej čiarky, pretiahol si prsty a obzrel sa okolo. Bol určite sklamaný. 

"Ale hej. Máš svoju prácu. No i tak... videl som, že prichádza Kook s nejakým neznámym chalanom, takže pokoj tu aj tak nebude," oznámil mi a hneď sa i postavil na odchod. 

Nepriestrelní - Spojenie ciest (BU 2)Where stories live. Discover now