Part 13

162 9 4
                                    

Sådan lå Y/N og Hyunjin da de vågnede.

TIK tak tik tak kunne jeg høre det sige, men jeg gad ikke at vågne. Jeg ligger så utrolig godt, at man skulle tro det var løgn.
Jeg vælger istedet for at åbne øjnene, så bare at vende på om på den anden side, men i det jeg skal til at gøre det er der noget, som strammer. Det var noget varmt, og jeg kunne duften en fantastisk duft. Det duftede meget af Hyunjin?
Jeg åbner forsigtigt øjnene, og så at de andre drenge stadig sov. Jeg prøvede at rejse mig op, men det mislykkedes. Jeg kunne også se, at i løbet af natten havde Hyunjin og jeg byttet plads. Han lå yderst nu, og holdte om mig. Jeg nød det en del, men da jeg så kom i tanke om han havde en kæreste, gjorde jeg alt for at lade ham slippe mig. Det skyldtes så også i, at han vågnede. Han lavede små lyde samtidig med, at han åbnede øjnene. Han så så sød ud. Uden jeg vidste det, havde han taget mig ned igen, og denne gang holdte han mig strammere end før. Ville han slet ikke lade mig gå? Sikkert ellers ville han ikke gøre det her.
Jeg kæmpede og kæmpede, men opgav dog til sidst. Jeg prøvede at vende mig om, men han lod mig først gøre det da han opdagede hvad jeg ville gøre. Vi lår et tæt, måske kun 10 centimeter fra hinanden. Fordi vi lige vågnede, ville jeg ikke åbne munden. Jeg har jo morgenånde. Meeeeen. Det vigtigste spørgsmål var: Hvor skulle jeg gøre af mine arme? Det var som om han læste mine tanker, for han tog min hånd og puttede den på hans bryst. Jeg blev rød i hovedet. Han havde ingen bluse på!
Vores læber kom tættere og tættere på hinanden, men lige før der sker noget, kunne vi høre de andre vågne. Som i Rasmus og Woojin tale om at gå ind i stuen. Vi vælger derfor at trække os væk fra hinanden, og tage vores mobiler frem.

Det var nu nu vi skulle på stranden, og der kom så en bus og hentede os. Signe, Sabina og jeg legede en leg om at man skulle være blind i mindst et kvarter.
I det bussen kommer, skulle det selvfølgelig være mig, der skulle have bind for øjnene.
Jeg tager bind for øjnene, og går ind i bussen. Pigerne guider mig, så jeg ikke går ind eller sætter mig sammen med nogen af de andre. "Y/N sæt dig her" siger Signe, og jeg mærker mig frem til hvor hun er. Jeg kunne mærke at der var en ledig plads og hendes arm, hvor jeg så sætter mig ned.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now