Part 20

156 8 11
                                    

Jeg keder mig. Hyunjin og jeg har ikke talt i sygt lang tid. Det har været meget akavet. Han havde formået at tage et bad, hvor jeg selvfølgelig stod med ryggen til, og så havde vi også begge børstet tænder.
"Har du en mobil?" Spørger jeg. Han kigger op på mig og ryster på hovedet. Agh det her er så træls. "Jeg håber, de andre snart står op, så de kan lukke os ud her fra"
"Apropos det... de andre er her ikke..."
"Af hva'?!" Kom jeg vidst til at råbe. "De andre er her ikke, fordi de straks tog hen til Mark og dem. Deres tandbørster og tøj lå der henne, efter de jo havde overnattet derhenne" jeg kigger bare på ham.

"Hyu-"
"Y/N-" sagde vi samtidig. "Du først" sagde vi igen samtidigt. "Hyunjin... der noget jeg har tænkt på" siger jeg. Jeg ret nervøs, og jeg kan se på ham, at han også er lidt nervøs. "Jeg-jeg kan måske... go-godt lide d-d-dig" hvorfor stammede jeg så meget?! Nårh ja! Jeg har jo lige fortalt mit crush, at jeg godt kan lide ham, så er det jo klart, at jeg stammer.
Jeg kigger op, og kan mærke at jeg er helt rød i hovedet. Men det gjorde nu ikke så meget, for han blev også helt rød i hovedet og begyndte at smile. Det smil der gør mig nu mere nervøs end jeg var før. "Kom her" siger han, og klapper sit lår. Han sad ovenpå toiletbrættet. Jeg går langsomt hen til ham, og han tager fat på mig, så jeg ender med at sidde ovenpå ham. "Y/N... Jeg kan også lide dig" siger han med en nervøs stemme. Vi kigger hinanden dybt ind i øjnene. Han begynder derefter at læne sig tættere mod mig. Jeg lukker øjnene og-





















"Y-N er du vågen?" Huh? Hvad? "Vi er her altså nu. Du har sovet hele busturen her hen" siger Sabina. "Vent. Hvor er vi?" Hun kigger på med et håbløst blik. "Vi er lige ankommet til Odense. Vi skal stige af bussen nu, og så hen til vores 'huse'"

                              
                      ˚ ⋆。˚ 
                  
                ☪︎⋆      
    
      .  ˚
           ˚

Håber I har nydt historie!
Ja jeg ved godt, den slutter lidt dumt but whatever. Jeg har overvejet at lave en ny med et af shipsne fra SKZ, men ved ikke om den skal være på dansk eller engelsk. Tror nok helst den bliver på dansk. Det vil komme til at være en werewolf au, men ville lige høre, det var noget i gerne ville ha'

💕💕💕💕

Lejrturen HHJحيث تعيش القصص. اكتشف الآن