Part 15

139 9 7
                                    

"Minho du lovede at vi ville vinde!" Siger jeg ked af det. Selvom det var ment som sjov, kunne han godt se, at jeg virkelig gerne ville have den is. "Lad os købe en is til de andre, og så også købe en til deling. Hvad siger du så?" Siger han med et sødt smil, hvilket jeg gengælder.

Efter at have købt is til de andre, og så at have gået, ville Minho og jeg løbe en is sammen, men det var lidt svært at finde en og så dele den. "Hvad med en is med 2 kugler? En kugle for dig og en kugle for mig. Vi kan også se om vi kan få den i et bæger med to skeer?" Spørge Minho. Jeg kigger på skiltet med gammeldags is og så hen på ham. Det var ikke det dyreste jeg havde set, så jeg gav et nik.
"Hvad skal det være?" Spørger damen bagved kassen. "En gammeldags is med 2 kugler i et bære og 2 skeer" siger Minho sikkert. "Hvilke smage?" Minho kigger hen på mig hvor jeg derefter svarer med et smil, at det skal være grønæble.
"To kugler, med grønæble og kokos, i et bæger og to skeer, det bliver i alt 25kr." Minho tager 25kr. Frem, hvor jeg så tager isen.
Vi vælger at sætte os på en bænk hvor der ikke er sol på. Lige når vi får sat os ned, kunne vi begge se, at Minhos venner kom, blandt andet Hyunjin. "Uhh prøv lige at se Minho og Y/N. Der vist en, der har fået dame på" siger Agnus med sin irriterende stemme. Hyunjin får kigget op fra sin mobil, og hans smil forsvinder langsomt. De kommer tættere og tættere på, og vælger også at købe en is hver.

En efter en går de ud med en is i hånden, og sætter sig sammen med os på bænken. Hyunjin var den sidste, der kom ud, og satte sig ved siden af mig. Jeg kunne se han også havde valgt en is med 2 kugler, en med tuttifrutti og en med mint. "Kan jeg smage nogle af jeres?" Spurgte Changbin, hvor vi alle derefter begyndte, at smage hinandens.

Vi var nu begyndt at gå hen til stranden igen. På vejen der hen stoppe nogle lidt større elever os op. Jeg tror de gik en til To klasser højere end os. Vi, eller Changbin, Agnus, Minho og Mikkel, snakkede med de lidt ældre drenge. Vi fandt frem til, at de også var på lejrtur, og at de havde "hus" over for os.
Vi begynder endelig at gå tilbage mod stranden, men denne gang sammen med de større drenge.
Efter 2 minutter af gå turen, kunne jeg mærke en hånd på min ryg. Den bevægede sig længere og længere ned. Da den næsten var ved at røre min bagdel, tager jeg et stort spring til den anden side, hvor jeg rammer Hyunjin. Han giver mig et hvad-er-der blik, mens drengene ved siden af og bagved griner. Drengene foran vender sig om for at se hvad der skete. "Mark prøvede at tage Y/N på røven" flækker Agnus af grin af. Jeg var meget pinligberørt  og så rød i hovedet, at jeg ikke kunne andet end at kigge ned. Jeg kunne mærke at Hyunjin byttede side med mig. Han fik sikkert set mit ansigtsudtryk. "Nånå Hyunjin, er der vidst en, som gerne vil holde Y/N for sig selv?" Siger Mikkel. "Mikkel lad nu knægten være en gentleman, men jeg vil ikke tro det holder længe. Han giver den sikkert gas om aftenen" siger en af Marks venner, Jackson, og giver Mikkel et blink. "Styr jer drenge" siger Hyunjin.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now