Part 12

153 8 3
                                    

Jeg begyndte at gå langsommere. Det tog 15 minutter at komme hen til pigerne, så det tog vel også 15 minutter at gå tilbage.
Jeg begyndte at holde om Hyunjin igen. Jeg var virkelig så træt. "Y/N?" Spurgte han. "Mhh" sagde jeg og var næsten ikke ved at holde balancen i benene. Jeg havde lukkede øjne. Pludselig kunne jeg ikke mærke jorden. "Neeej~" sagde jeg træt, hvilket fik ham til at sætte mig ned. Jeg ikke type, der kan lide at blive båret på den måde.
Da han satte mig ned faldt jeg næsten med på jorden. "Y/N jeg bliver nød til at bære dig når du ikke kan holde balancen" sagde han, og løftede mig op på samme måde igen. "Neeej~" sagde jeg igen. "Jeg bliver nød til det" sagde han. "Ikke på den her mådee~" han satte med ned igen, men denne gang holdte han fast i mig. Jeg kunne ikke lide, at blive båret som en brud. "Kan du hoppe op på min ryg, hvis jeg giver slip på dig" spurgte han. Jeg nikkede, men i det han gav slip faldt jeg ned på jorden. Jeg begyndte at små tude, men det var mest fordi jeg var træt. "Fint så bliver det på den her måde" han tog mig op på mine ben, og så løftede mig så begge mine ben hang på siden ad ham. Jeg lagde mine arme på hans ryg/nakke og lagde hovedet på hans bryst.

"Y/N?... Vi er her snart, du bliver nød til at vågne" jeg kunne mærke, at han tog mit hår bag mit øre. "Mhh" svarer jeg tilbage. "Bare 10 sekunder" siger jeg hvor jeg begynder at tælle i mit hoved. "Ja~ jeg vågen" siger jeg med lukkede øjne. Nøj jeg træt. "Hvis du bare sætter benene ned på jorden, skal jeg nok holde om dig" siger Hyunjin og sætter mig ned.
Hyunjin åbner døren, og ind går vi. Der var helt mørkt, så jeg tror, at de andre allerede er faldet i søvn.
Da jeg skulle tage mine sko af, begyndte jeg, at blive, mindre og mindre træt, men det var ikke det helt store. "Behøver jeg at skulle skifte mit tøj og børste tænder?" Spørger jeg, mens jeg kigger op mod Hyunjin. Han ryster på hovedet "bar' børst tænder" siger han med et sødt smil.

Imens jeg børster tænder ,og kiggede ned, kunne jeg mærke en hånd snige sig rundt om min talje. Jeg kigger op og får øje på Hyunjin, som skulle til at børste tænder. Vi smilte lidt til hinanden, hvor det så rammer mig. Hyunjin og Mathilde er kærester. Mit smil forsvinder og det samme gør hans hånd.
Jeg skynder mig at blive færdig, men fordi jeg ikke var så træt, havde jeg besluttet mig for, at skifte mit tøj. Det var bare et par shorts og en t-shirt, som lige nåede mig til lidt længere end mine shorts.

Da Hyunjin gik ud, skyndte jeg mig at gå ind, og så skifte. På vejen der ind så jeg hans mistænkelige blik, men jeg valgte at ignorere det. Jan er sammen med Mathilde og sådan er det.

Jeg gik ud fra badeværelset, og lukkede døren forsigtigt efter mig. Jeg kunne se noget lys fra stue, der nok var fra en telefon. Det nok Hyunjin siden han er den eneste oppe af drengene. Han skriver sikkert også med Mathilde.
Jeg vælger at bevæge mig hen mod stue, hvor derefter Hyunjin får øje på mig. Han lægger mobilen væk, og gør plads til mig, som så er ved siden af ham. Der ikke meget plads, men det bedre end gulvet.
Jeg sætter mig på sofaen, hvor jeg efter 2 sekunder så ligger ned. I det jeg faktisk var ved at ryge ned, begynder Hyunjin at holde om mig, og han holder både tæt og fast, så der til sidst intet plads imellem os.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now