Part 19

150 7 0
                                    

Der er gået et par dage nu, uden Hyunjin og jeg har talt. Den aften med Mark og Jackson kommer jeg aldrig til at glemme. Det var så pinligt!

Jeg er nu inde på badeværelset og skal til at gå i bad. Jeg havde taget en sweatshirt og shorts med, som jeg så skulle have på.
Jeg var den første som vågnede, så jeg havde masser af tid. De andre vågner først om en time. En af fordelene ved at stå tidligere op, er at døren ikke må låses. Den har det med at gå hurtigt i baglås.

Jeg er nu næsten færdig, med at være i bad. Jeg skal bare tørre mig og tage tøj på. I det jeg har taget under tøj på og min t-shirt, åbnes døren. Jeg ser Hyunjin komme ind med tøj i hænderne, og vi får begge et chok. Jeg så glad for min t-shirt går lidt længere ned end mine underbukser. "Uhh hej..." siger jeg meget akavet. Han rødmer og det gør jeg også. "Hej..." han kigger lidt rundt, mens jeg tager mine shorts på. I det jeg kun mangler mit andet ben, snubler jeg selvfølgelig. Jeg når heldigvis at tage fat på døren, men i det jeg gør det låste den. "Shit!..." Hyunjin kigger på mig. Jeg prøver at åbne den, så snart jeg havde lukket mine shorts. "Den. Vil. Ikke. Åbne!" Siger jeg. Hyunjin skubber mig lidt væk, og prøver selv at åbne den.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now