Part 5

194 9 3
                                    

"Alle grupper har fået 3 missioner som man skal løse og vinderen får en gevinst" sagde Rasmus. "Hvis jeg selv skal sige det, så de ret lette. Det første vi skal gøre, er at have en picnic. Det nok lidt svært siden vi lige har spist" jeg kiggede ned på pose, og kunne høre at min mave begyndte at rumle. Alle kiggede på mig, og jeg blev rød i hovedet. Jeg bliver tit rød i hovedet. "Jeg tænker at, Y/N og en af os drenge skulle spise med hende, og få det til at ligne noget romantisk, siden der ikke er nogle parker her" alle de andre gav Rasmus ret, men ingen af drengene gad at have en 'romantisk picnic' med mig. Drengene sagde, at Rasmus selv skulle gøre det, men det ville han under ingen omstændigheder. Sådan er det når man ikke er på toppen af hierakiet. "Jeg skal nok" sagde Hyunjin, mens de andre drenge piftede og kom med kommentar. "Vi bliver nød til at klare dem alle, ellers får vi jo ikke den der gevinst" jeg kiggede bare ned, og spurgte om, ikke en af de andre piger havde lyst i stedet for mig, men de alle takkede nej indtil Hyunjin sagde, han godt kunne være drengen på billedet.
Så vi ledte efter en ledig bænk, hvor ingen sad og ikke var snavset. Vi fik taget nogle billeder, men Rasmus så ikke tilfreds ud med resultatet. "Hvad med et kys?!" Spurgte han højt. Alle nikkede imens Hyunjin og jeg sagde nej, og rystede på hovedet.

Efter tusind år og en madpakke, fik de os overtalt. "Hyunjin kys Y/N på kinden, med en sodavand i hånden, og Y/N du skal bide i en chili cheese top" jeg kunne mærke mit hjerte hamre helt vidt, da han lænede sig tæt på mig. Jeg var helt nervøs. Og til sidst kunne jeg mærke det. Hans bløde læber mod min venstre kind. Det føltes helt rart.
Klik sagde det, og så trak han sig fra mig. Han lagde resten af maden og sodavanden ned i posen, og vi rejste os op af bænken. "Se det var da ikke så slemt" sagde Rasmus. "Du kunne da også bare selv have gjort det. Det da synd for Hyunjin, at kysse Y/N" wow. Det gjorde ondt. De andre drenge fortsatte med at snakke og grine, mens pigerne gjorde det samme. De gav mig dog også få dræberblikke, og Hyunjin? Han sagde slet ikke noget, men smilte da drengene talte til ham. Han er så sød.

Lige pludseligt kan jeg høre de andre kalde på mig, men jeg kan ikke reagere. Alt lyden er væk i mens jeg bare går ligeud, og så mærker jeg noget, hvilket gøre mig helt rød i hovedet. Hyunjin havde trukket mig, fra min hofte, helt ind foran ham, så jeg var presset op på ham. Jeg var helt tæt på ham, mere end man bør være. Jeg kunne mærke ham ånde i nakken på mig, eller det var mere på hovedet, jeg kunne mærke ham trække vejret. "Pas på Y/N" kan jeg høre ham hviske mig i øret. "Du var lige ved at blive kørt ned af en cyklist" fortsatte han. "U-und-undskyld" sagde jeg med knæk i stemmen. "Kommer I eller hvad" råbte de andre i kor. Jeg nikkede og fortsatte med at kigge ned. Vi begyndte at gå hen til de andre, og så kunne jeg pludselig mærke det. Jeg kunne mærke at Hyunjins hånd stadig var ved min hofte, og hvordan jeg kunne mærke det? Ja, jeg var ved at gå skævt, men kunne ikke fordi hans hånd jo var der. Han begyndte at stramme grebet om mig, men ikke så det var ukomfortabelt. Jeg kiggede op på ham med store øjne. Han fik øje på mig og gav mig et stort, sødt smil, hvilket jeg gengælde.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now