Part 16

138 9 2
                                    

Da vi endelig kom tilbage til stranden, var de fleste allerede begyndt at gå hjem ad. Jeg skyndte mig hen til de andre piger, og samle mine ting.

Efter hvad svarede til 45 minutters bustur, var det bare hjem og ligge på sofaen. Det var ikke min tur til at lave mad eller vaske op.
2 af pigerne fra min årgang, Andrea og Sofie, fik det så dårligt, at de skulle hjem. Den årsag medførte også til, at Sara og Jasmin flyttede hus, så der var kamp om værelset de boede på. Fordi jeg ikke var hurtig nok fik Changbin og Mikkel det. Nogen gange hader jeg, at jeg skal være så uheldig.

Maden var forfærdelig! Mikkel og Changbin skal aldrig nogensinde lave mad i deres liv. Det var meningen vi skulle have hjemmelavede pizza, men så hvidt jeg kan se, var det nu nærmere kul vi fik at spise. Det var helt brandt. Det medførte i, at de gik hen i de andre huse, og spurgte om det havde noget mad tilbage.

"Ja vi har en hel pizza i kan få, meeen vi giver den ikke hel gratis" sagde Mark, som var en af de store drenge vi mødte tidligere i dag. "Hvad vil I have?" Siger jeg opgivende. "Ingen af os har Netflix, og vi vil alle gerne se nogle film. Så hvis nogen af jer har det, kunne vi måske holde film marathon?"
"Wow var det bare det?"
"Ja" wow den havde jeg ikke lige set komme. "I kunne spise den hos os, og se film samtidig?" Vi alle nikker med hovederne, og begynder at bevæge os ind til dem. Der stank ikke som jeg havde forventet, men duftede godt af parfume.
Vi satte pizzaen i ovnen. Den skulle kun have 20 minutter, og så ville den være klar.
"Er det ikke lidt kedeligt med kun pizza?"
"Hvad mener du?" Huh? Kom jeg lige til at sige noget højt, der ikke skulle siges højt. "Ehh... Jeg tænkte vi-vi måske også skulle ha-have noget at drikke" siger jeg, og bliver rød i hovedet. Hyunjin kigger smilende på mig. "Hvad med smoothies?"
"Ja det kan vi da godt" svarer jeg tilbage. "Skal vi så ikke lave dem?" Foreslår han, hvor jeg svarer ja.

Lejrturen HHJTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon