Part 2

328 7 2
                                    

Der kun 2 timer tilbage af turen. I 5 frk har jeg siddet ved siden af HAM! Den person jeg hader allermest på jorden! Mikkel! Jeg har skulle holde ham ud i 5 timer nu!
"Y/N?" SHIT! MIT CRUSH TALTE LIGE TIL MIG! Okay okay, vær' cool. "Yeah?" Svarede jeg, med en knækkede stemme, tilbage, hvor jeg så vente hovedet mod ham. Han sad overfor mig. Vi kiggede hinanden i øjnene. Jeg kunne mærke, at jeg blev rød i hovedet. "Er der noget galt?" Spurgte han bekymret, men senere fandt ud af de andre stirrede, så han grinte som om det var en joke. Jeg kiggede lidt mere i øjnene på ham, og så vendte hovedet ind mod vinduet igen. Jeg kunne se ud af øjenkrogen, han så lidt ked ud af det imens han kiggede på mig. Jeg ignorerede det bare. Det er ho så typisk drenge, at spille smart over for de andre drenge.

Okay nu keder jeg mig ret meget. Jeg har siddet sådan her i flere timer. "ryg dig lige" sagde jeg til Mikkel, hvilket han gjorde. "Hvad skal du?" Spurgte de tre drenge, jeg sad sammen med. WC svarede jeg, hvor jeg derefter begyndte at lede efter toilettet.

På vejen her hen, blev jeg gode veninder med Elisa igen, dog ikke Maria. Jeg er stadig sur på hende.
Imens jeg ventede på toilettet, kunne jeg mærke en bag fra. Jeg rykkede mig til siden, så personen kunne komme forbi, men det skulle personen åbenbart ikke. I det personen ikke skulle forbi, ville jeg sige, at personen også ventede på, at komme på WC. Jeg kiggede ikke op på personen, for jeg læste på min mobil, men personens duft var nu ret bekendt. "undskyld for det før" kunne jeg høre en drengestemme sige.

Lejrturen HHJDonde viven las historias. Descúbrelo ahora