Part 4

227 9 0
                                    

YAY Aalborg... Jeg er glad for at være her det slet ikke det, men jeg har bare meget hovedepine. Jeg kan ikke tænke klart.
Nå, men lige nu står vi alle bare og ventet på, hvem vi skal gå i gruppe med. Vi skal gå i nogle grupper og vi skal sove sammen med nogle i andre grupper. Forvirrende? I know. Agh jeg hader den her hovedepine. Det gør så ondt! "Y/N?! Hører du efter?" Jeg kiggede bare op, uden at gøre/sige noget. Det gør jeg hver gang nogen spørg mig om noget jeg ikke kan/vil svare på. Læren fortsætter med fortælle grupperne. Det eneste jeg fik hørt, var at jeg var gruppe 4, og at vi i alt ville være 11 grupper.
Alle råbte deres gruppe nummer, så man kunne samle gruppe, og jeg prøvede at finde min.
Da jeg havde fundet min, lagde vi en plan, om at dele os op i 2 grupper og så hygge os hver for sig. Man kunne sige, at vi havde grupper på min årgang. Lærerene ville helst have vi skulle gå sammen alle sammen, men vi undlod at fortælle dem vores plan. Rettelse de andres plan. Jeg havde det for dårligt til at kunne koncentrere mig, så jeg gik med på de andres plan.
Vi gik ud af stationen og ind på McDonalds, hvor vi der efter adskilte hinanden. De gik hen i det ene hjørne og os i det andet.
Jeg fik bestil en sodavand, mac Chicken, søde kartofler, og sidst men slet ikke mindst chili cheese tops. Jeg elsker chili cheese tops.
"Kigger slet ikke op Y/N?" Jeg frøs på stedet. Var jeg virkelig endt ud i gruppe med Hyunjin?! OMG! Jeg kiggede op og fik øjenkontakt med ham. Han har nogle smukke øjne og et sødt smil på læben, da jeg kiggede op. Grinte bare af mig. Jeg må nok have set dum ud. Jeg blev helt genert, hvilket ikke passer mig. Jeg aldrig genert. Jeg kiggede ned igen, og lagde min burger fra mig. "Ikke vær' ked af det Y/N" jeg blev mere rød i hovedet end før. "Det er-er jeg ikke" sagde jeg. "Skal bare på WC" sagde jeg med et smil, der ikke var ægte.
Jeg skyndte mig, at rejse mig op og spurgtes hen mod toilettet. Inde på toilettet vaskede jeg mine hænder og ansigt, og var på vej til at gå ud, men der stod to drenge. To høje, store og ældre drenge, hvilket fik mig til nærmest at løbe ud. Heldigvis nåede jeg ud. Jeg kan ikke lide at være sammen med drenge, som er ældre, helt alene.
Da jeg kom tilbage, så jeg de andre havde rejst sig fra bordet. Eller næsten alle. Hyunjin sad der endnu. Han sad med mobilen fremme. "Hvor er de andre blevet af?" Han kiggede op. "De smuttet uden for. Jeg har pakket dine ting ned i en pose, i øvrigt" med et lille smil på læberne takkede jeg ham, hvor vi der efter gik ned til de andre.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now