Part 11

145 8 0
                                    

Agh jeg træt! Ej okay klokken er så også lige 23, og jeg har være hos pigerne siden det med Hyunjin skete. Måske var det på tide at tage tilbage til de andre? Eller skulle jeg bare blive her og sove, siden det var så mørkt udenfor? Jeg har heller ikke mine ting her, så jeg burde nok gå tilbage.

Jeg tog mine sko på og sagde farvel til mine veninder, og så var jeg den der var smuttet. Jeg havde kun 1% på mobilen, som jeg så brugte som lygte på vej tilbage. Jeg kunne både se og høre nogle drenge, som sad på en bænk. Jeg begyndte at gå hurtigere, men i det går min mobil tør for strøm. Jeg kunne høre nogle komme gående i min retning, og jeg begyndte at være bange. Hvad nu hvis det de der fyrer? Jeg begyndte at gå ret hurtigt. Hvorhen, vidste jeg ikke, men jeg skulle bare væk. De drenge stemmer fra før kom nærmere, og mit hjerte hamrede helt vildt! Jeg var virkelig bange. "Hey smukke" talte de til mig? Der er ikke andre. Jeg blev nærmest blændet af deres lygte. "Hvad laver sådan en som dig her? Helt alene i mørket?" Sagde drengen, som havde en ret dyb stemme. Jeg rystede på hovedet "ingen ting" sagde jeg rædselslagen. De begyndte at små grine, men det var ikke fordi noget var sjovt, nej, det var fordi de var ude på noget, eller sådan lød det da. "Ingenting siger du? Hmm jeg har en ide eller to, til hvad du kunne lave" sagde en anden fyr. "Ne-nej ta-ta-tak" sagde jeg.
De begyndte at hviske, og jeg kunne høre en af dem sige: tag hende. Det var det der fik mig til at vende om, men i det greb en af dem mig i armen. "Giv slip!" Sagde jeg, og fik et par tårer ned af kinden. Det lykkedes mig dog, at slippe ud af hans greb. Jeg løb alt hvad jeg kunne indtil jeg løb ind i noget. Jeg kunne straks mærke, at det var en person. Personen holdte stramt om mig. Jeg brød næsten helt sammen. Jeg blev ved med at slå på personen, for at få ham til at slippe, men han var for stærk. "Shh" sagde personen. Jeg kunne pludselig dufte noget, men det var kun lidt. "H-Hyu-Hyun-jin?" Sagde jeg grædende. "Mhh" sagde han i mens han strøg  mit hår ned af ryggen på mig.
"Hey kom her din tøs!" Sagde drengen, med den dybe stemme, fra før. De kom tættere på, og lyste med lygten  på os. Jeg krammede Hyunjin, og jeg krammede ham hårdt i mens jeg græd. "Giv os tøsen!" Befalede de. "Hun er vores så hit med hende!" Sagde den anden. Jeg tror de var omkring 5 drenge. "Hvorfor?" Spørger han. "Hun er vores lille legetøj" sagde den anden ret kæphøjt. "Tror jeg vist ikke" sagde han, og strammede grebet om mig. "Hun er min kæreste" sagde han. Jeg blev både mundlam og rød i hovedet.
Efter det tog han mig på siden og fulgte os tilbage til hytten. "Tak" sagde jeg ret tørt, efter alt det gråd. "Sku' det være en anden gang" sagde han.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now