Part 3

287 8 2
                                    

"Undskyld fra før" kunne jeg høre en drengestemme sige. "Det gør ikke noget" svarede en pige tilbage. Kærestepar tænkte jeg. "Vi altså nogen som skal på toilet" kunne jeg høre Hyunjin, næsten råbe, ved siden af mig. Jeg fik et chok. Jeg havde slet ikke troet, at han var personen, som jeg troede skulle forbi mig. Han smilte ned på mig, og jeg kunne både se og mærke at vi blev helt rød i hovedet, på grund af vi fik øjenkontakt. Kæresteparret går ud af toilettet, og Hyunjin lader mig gå ind på toilettet først.

Jeg går ud af toilettet, og ser Hyunjin stå med mobilen i hånden. Han kigger op på mig, og putter mobilen fra sig. Han er så skide lækker! Jeg går til siden, så han kan gå på WC, men han bevæger sig ikke ind på toilettet. Jeg kigger undrende på ham. "Skal du ikke ind?" Spørger jeg. Han ryster milt på hovedet. Jeg giver ham et mere undrende blik, og han griner sødt, mens han ryster på hovedet. "Hvorfor kom du så her hen?" Får jeg spurgt. "Jeg ville bare undskylde fra før. Jeg opførte mig helt dumt foran de andre" siger han. "Ikke for noget, men jeg ved, det ikke er første eller sidste gang du gør det der" siger jeg ærligt. Han kigger bare på mig. "Men det fint. Jeg synes det fedt at du undskylder". Han giver mig et smil. "Skal vi smutte tilbage?" Jeg nikker, og vi bevæger os tilbage til vores pladser.

"Har I rigtig snavet ude på toilettet?" Spørger Agnus med et smørret smil på læberne. Mikkel rykker sig, så jeg kan sætte mig på min plads. "Som om Agnus" svarer Hyunjin irriteret på ham. "Hvor langt tid går der, før vi er ankommet?" Spørge Mikkel. Jeg tjekke klokken på min mobil, men før jeg kunne svare ham, svarede Hyunjin en time. "Kan vi ikke lave noget? Måske et spil kort? Hvad som helst, så længe det sjovt" kom det fra Mikkel. "Jeg har et spil Uno hvis det er?" Svarer jeg, mens jeg leder efter Unopakken. "Okay. Hvem hvad være med?" Spørger jeg, men ingen af drengene ser tilfredse ud. "Jeg vil" siger Hyunjin endeligt. Han giver mig et sødt smil, og jeg tager kortene ud.

Jeg er lige ved at vinde, men selvfølgelig skal Mikkel irritere. "Hun har en gul 4'er" siger han. OMG nu vinder jeg jo ikke. Hyunjin og jeg havde lavet en aftale, at taberen skulle købe mad til vinderen. Bedst Ud af 5, og det stod 4-4. Hyunjin kigget op på mig og så ned på kortene. Han lagde en rød 4'er. Jeg kiggede med store, glade øjne på ham. "Det ser vist ud til, at du skal købe mad til mig" sagde jeg, og med det lagde jeg min gule 4'er. "Man Hyunjin, hvor du dum. Jeg sagde jo hun havde en gul 4'er" han smilte bare til mig, og med det kunne vi alle høre, at vi var i Aalborg om 5 minutter.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now