Part 8

151 8 0
                                    

Mikkel! Den person jeg hader allermest på hele jorden. Hvorfor ham?! "Y/N?" Jeg kiggede mig til siden, og så så jeg både Changbin og Hyunjin med kufferter i hænderne. Skal de også sove her? "Hvad laver du her?" Spurgte Changbin. "J-jeg har tallet 4?" Sagde jeg ret så usikkert. Changbin tog det ud af hænderne og kiggede på det. "Der må nok have sket en fejl?" Siger han med et smørret smil på læben.

Vi var nu nået hen til lærerne, og fik spurgt om der var sket en fejl. De tog papirerne frem og kiggede meget på dem. De endte med at sige nej, hvilket ikke var godt fra min side af. Hvordan kan vi alle sove sammen?! Vi er 8 elever! "Hvordan skal de så sove?" Spurgte Woojin "vi er jo 8 nu" fortsatte han. Lærerne tænkte sig om i kort tid. "Tja... Der er 2 værelser og en okay stor sovesofa, det vil sige 2 på det ene og 2 på det andet værelse, og sofaen? Tror jeg godt de 4 andre kan ligge på" drengene rettede blikket mod mig som om det hele var op til mig. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg kunne sige eller gøre, men så sagde Mikkel "det kan vi vel godt få til at fungere" det blik han gav fra sig, mente intet godt.

"Y/N kan sove på gulvet" sagde Mikkel. " af hva'?!" Sagde ret vred tilbage. "Det udelukket. Jeg gider ikke, at sove på gulvet! Det kan du da selv" han kiggede blankt på mig, så jeg fortsatte. "Jeg vil hellere dø end det" sagde jeg roligere, end før, denne gang. Jeg kunne se på ham, at han fik en ide. "Okay, ingen skal tvinge dig, men du ved godt, at du nu bliver nød til at sove sammen med os tre" sagde han og pegede med tommelen mod drengene. Det havde jeg ikke tænkt på, men fordi jeg er så stædig som jeg var, gik jeg med til det.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now