Part 9

147 8 0
                                    

Vi står nu alle henne i Netto, for at handle ind til aftensmaden. Vi havde aftalt, at handle ind til pasta med kødsovs som vi skulle spise i dag. Men vi skal ikke kun handle ind for i dag men også for de næste 2 dage.
Jeg skulle finde pastaen som jeg også fandt ret hurtigt. På vejen tilbage gik jeg med Sara og Jasmin. Det var ikke fordi jeg var så gode venner med dem, at jeg sagde ikke så meget. Jeg kiggede for det meste bare på Hyunjin. Han gik foran os, så det var let nok.

Da vi var tilbage gik Sara, Woojin og jeg igang med maden. Da vi var i gang med, at lave maden, kom nogle af drengenes venner bla. Minho, Tobias og Jisung. Jeg har talt lidt med Minho før, og han virker meget sød i det. Jeg kunne høre dem tale om piger og hvordan hendes krop skulle være, og om hvordan hendes stil skulle være. Jeg kiggede lidt hen på dem, nogle af gangene. De fleste gange jeg kiggede, fik jeg øjenkontakt med Hyunjin, som smilede ad mig.

De fleste var gået nu, fordi de gerne ville i pool. Jeg blev nød til at se til maden, så jeg kunne ikke. Minho sad med mobil i hånden, og ventede på at Hyunjin ville finde sine badebukser. "Noget musik?" Spørg Minho mig om. Jeg kigger hen på ham, og giver ham et nik med hovedet. Jeg kan høre, han sætter thinking out loud på. Han begynder, at bevæge sig hen mod mig. Jeg mærker han sætter sin højre hånd på min ryg og den anden tager min hånd i hans. Jeg opfanger straks, at han gerne vil danse med mig, hvilket jeg går med til. Vi begge smiler og ler. Lige før sangen slutter får jeg det største chok. Hyunjin stod i bar badebukser med armen op ad væggen. Minho opdager min reaktion og stopper med at le. Han ser også straks Hyunjin stå der, så han flytter sig meget fra mig. "Hvornår er maden klar Y/N?" Siger han med en dybere stemme end normalt. "Ehm... ehh..." jeg gik nærmest i panik der. Jeg tog så min mobil frem, og tjekkede den alarm jeg havde sat på. "Ehh det er den om... 6 minutter" siger jeg usikkert, selvom jeg ikke var. Han kigger hen på uret, og så siger "måske skulle du gå Minho. Jeg vil alligevel ikke kunne nå der hen, og når du endelig er der henne, kan du så ikke også lige sige, at maden er klar, til de andre?" Minho nikker og så han den der er smuttet. "Farvel Hyunjin, Y/N" jeg vinker samtidig med at jeg siger farvel til Minho. Vi smiler begge til hinanden indtil han lukker døren bag sig. Jeg vender hovedet hen mod Hyunjin, og ser at han stirrer på mig. Jeg kan mærke, at jeg bliver rød i hovedet. "Tager lige en bluse på" jeg nikker bare, som svar, til ham.

Lejrturen HHJWhere stories live. Discover now