26/ Αυτοκίνητο

68 14 1
                                    

Harry's POV

Η γυναίκα την οποία και τραυμάτισα μερικές μέρες πριν, βρίσκεται ολοζώντανη μπροστά στο καπό του αυτοκινήτου μου κρατώντας μάλιστα ένα ωραιότατο όπλο στο χέρι της.

Όμως είμαι αποφασισμένος πως δεν θα περάσει τίποτα έτσι απόψε. Όσο περνάει από το χέρι μου η ιστορία δεν θα επαναληφθεί.

"Για που το βάλατε;" μιλάει η γυναίκα μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής και ακινησίας.

"Θα σου εξηγήσω κάτι..Βρισκόμαστε σε έναν εξωτερικό χώρο πράγμα που σημαίνει πως ότι και να κάνεις θα είναι και η καταδίκη σου. Ο ανιψιός σου πεθαίνει μέσα και εσύ θα επιλέξεις να μας σκοτώσεις εδώ και τώρα; " κοιτάζω την Alice έκπληκτος.

"Άκουσε με κοριτσάκι. Εγώ.."ξεκινάει να λέει τραυλίζοντας με το αγριεμένο υφάκι της. Όμως δεν ολοκληρώνει και εγώ συγχαίρω την Alice από μέσα μου για το θάρρος της.

"Εντάξει. Θα σας αφήσω να φύγετε. Όμως ορκίζομαι πως μια μέρα θα βρεθείτε νεκροί. Και οι δύο. Και αυτή η μέρα θα είναι πολύ πολύ σύντομα" λέει τελικά κατευθυνόμενη προς το μέρος μας.

Περνάει ανάμεσά μας προσπερνώντας μας δίχως να χάνει την οπτική επαφή μαζί μάς. Κάτι όμως δεν μου κολλάει. Και μου φαίνεται περβολικά εύκολο το γεγονός ότι μας αφηνεί να φύγουμε δίνοντας απλώς την υπόσχεση να μας σκοτώσει μία άλλη φορά.

Καθώς περπατάμαε προς το αμάξι με την όπισθεν, την παρατηρώ λίγο. Και πράγματι συνειδητοποιώ πως αποκλείεται να αφήσει το όπλο στο χέρι της αχρησιμοποίητο.

"Alice. Μπες τώρα στο αμάξι και βάλ'το μπροστά. Είμαι σιγουρος πως η γυναίκα λέει ψέματα." ψηθυρίζω μένοντας συγκεντρωμένος στην τρελή συνεργάτιδα των δολοφόνων.

Η Alice μορμουρίζει ένα εντάξει και κάνει ακριβώς αυτό που της λέω με αργές κινήσεις.

Όμως τότε βγαίνω αληθινός καθώς σηκώνει το όπλο προς τα πάνω και πυροβολεί προς το μέρος μου, όμως εγώ σκύβω και τρέχω πίσω από την Alice. Την βλέπω να με ακολουθεί και να συνεχίζει να πατάει τη σκανδάλη δίχως έλεος. Το τζάμι του παραθύρου σπάει και γίνεται θρύψαλλα ενώ εγώ αρχίζω να γαβγίζω πανικοβλημένος στην Alice μόλις μπαίνω στο αμάξι και κλείνω την πόρτα πίσω μου.

"Πάτα γκάζι Alice! Ξεκίνα, εξαφανίσου! Φύγε γαμώτο, φύγε αμέσως από εδώ!" βάζω τα χέρια μου πάνω από τα δικά της στο τιμόνι προσπαθώντας να την βοηθήσω. Το αυτοκίνητο κάνει μερικά ζικ ζακ στον δρόμο και πυροβολισμοί εξακολουθούν να ακούγονται όμως  καταφέρνουμε να απομακρυνθουμε.

𝐑𝐨𝐬𝐞𝐰𝐨𝐨𝐝 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 #𝐀𝐁𝐀𝟐𝟎𝟏𝟗Where stories live. Discover now