20/ Δάσος

83 19 17
                                    

"Dan δεν σε λένε;" ρωτάω

"Ναι Dan με λένε. " Επιβεβαιώνει εντελώς τσιτωμένος.

"Ωραία Dan. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι γίνεται;" Αρχίζω να χάνω την υπομονή μου και νιώθω πως κάτι μου διαφεύγει.

"Πρέπει να με ακολουθήσεις για το καλό σου Alice. Σου το ορκίζομαι δεν μένει πολλή ώρα και όσο βρίσκεσαι στο ξενοδοχείο κινδυνεύεις. Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά ότι ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάω. Όμως πρέπει να φύγεις τώρα και να έρθεις μαζί μου!" Λέει σχεδόν με μια ανάσα. Είναι μπλεγμένος και αυτό είναι φανερό. Αλλά την πρώτη φορά που τον είχα αντικρίσει ένα ένστικτο μου έλεγε ότι εκτός από γοητευτικός είναι και επικίνδυνος και τώρα ισχυρίζεται ότι αν θέλω να γλυτώσω πρέπει να τον ακολουθήσω. Αυτό μοιάζει περισσότερο με παγίδα στα μάτια μου.

Οι πόρτες για μια ακόμα φορά ανοίγουν διάπλατα και χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω με αρπάζει από τον καρπό και αρχίζει να τρέχει σαν τρελός μέχρι που πριν το καταλάβω βρισκόμαστε έξω από το ξενοδοχείο και η βαλίτσα μου διαπιστώνω σύντομα ότι δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια μου και έχει κάπου ξεμείνει.

Τρέχω μαζί του χωρίς βασικά τη θέληση μου αλλά ειλικρινά και να ήθελα δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω.

"Είσαι ερωτευμένη μαζί του,δεν είσαι;" ρωτάει και γυρνάω τελείως το κεφάλι μου στο πλάι προσπαθώντας να τον κοιτάξω.

"Τι..;" Είμαι τελείως απροσανατολισμένη.

"Με τον Styles" διευκρινίζει και εγώ απλά ξεροκαταπίνω.

"Αυτό σημαίνει ναι υποθέτω" μιλάει για μια ακόμα φορά και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είμαι απολύτως μπερδεμένη κι όσο κι αν θέλω να ρωτήσω πολλά, δεν βγαίνει λέξη από τον ξεραμένο λαιμό μου.

Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι τρέχουμε πλέον μέσα στο δάσος. Σε εκείνο το φρικιαστικό δάσος που κάθε φορά που το κοιτούσα έστω από μακριά τις τελευταίες ημέρες, ένιωθα ένα ρίγος να διαπερνάει το κορμί μου.

"Που με πας;" φωνάζω και τότε αυτός στρίβει απότομα και με πηγαίνει στο πίσω μέρος ενός τεράστιου κορμού δέντρου.

"Κοίτα ξέρω ότι αυτή τη στιγμή σου φαίνεται πως αντιδρώ υπερβολικά αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αν δεν φύγεις από εδώ το συντομότερο η ώρα σου τελειώνει. Το πιθανότερο είναι αν με βρει μετά από αυτό, να με σκοτώσει οπότε σου ζητάω, και ξέρω ότι ζητάω πολλά, να έρθεις μαζί μου. Δεν ξέρω ίσως εκτός χώρας αλλά κινδυνεύουμε όσο αυτός είναι ελεύθερος"

𝐑𝐨𝐬𝐞𝐰𝐨𝐨𝐝 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 #𝐀𝐁𝐀𝟐𝟎𝟏𝟗Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα