19/ Πληγή

109 14 31
                                    

Harry's POV

Με την Alice στα χέρια μου, αμφιταλαντεύομαι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από το ασανσέρ προσπαθώντας να σκεφτώ αν μπορώ να το εμπιστευτώ. Τελικά αποφασίζω να το ρισκάρω και μπαίνοντας μέσα πατάω το κουμπί που οδηγεί στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου.

Η Alice συνεχίζει να αιμορραγεί και όλο αυτό έχει αρχίσει να με φρικάρει. Ποια είναι αυτή η γυναίκα και πως εμπλέκεται στην υπόθεση;

Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και εγώ πηγαίνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο δωμάτιό μας. 

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Τα δευτερόλεπτα συνεχίζουν να τρέχουν.

Αφήνω απαλά την Alice στο κρεβάτι και τρέχω στο μπάνιο προσπαθώντας να βρω ό,τι χρειάζομαι για να κλείσω μια τέτοια πληγή στον λαιμό της.

Γονατίζω μπροστά της με χίλια δύο πράγματα στα χέρια μου και αρχίζω να φροντίζω το πρόσφατο τραύμα της.

Το αίμα έχει τρέξει και έχει φτάσει μέχρι το εσωτερικό της μπλούζας της και δεν ξέρω πως θα νιώσει για αυτό μόλις ξυπνήσει, αλλά όπως και να έχει αποφασίζω να αφαιρέσω την μπλούζα της προσεκτικά μόνο και μόνο για να την καθαρίσω. Τίποτα άλλο..

Με ένα βρεγμένο πανί σκουπίζω προσεκτικά την περιοχή γύρω από το κόψιμο καθός και όλο το αίμα που έχει λερώσει την κλείδα και το πάνω μέρος του στήθους της. Προσπαθώ να καθαρίσω τυχόν ακαθαρσίες στο τραύμα με την λαβίδα προσέχοντας βέβαια να μην την πονέσω για την μικρή πιθανότητα που δεν είναι πραγματικά λιπόθυμη.

Το αίμα γαμώτο συνεχίζει να κυλάει με τρελούς ρυθμούς και τελικά πιέζω λίγο βαμβάκι εκεί μήπως και σταθώ τυχερός.

Αφού έχω καθαρίσει την πληγή της, κολλάω προσεκτικά ένα -κατά πολύ μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα- χάνζαπλαστ στον λαιμό της.

Η Alice βγάζει κάτι παράξενους ήχους από τα χείλη της μετά από ώρα σιωπής και εγώ αυθόρμητα κολλάω τα χείλη μου στα δικά της. 

Τα μάτια της ανοίγουν διάπλατα και με κοιτάζουν σαν να είμαι φάντασμα. Απομακρύνομαι τελείως απο κοντά της και κοιτάζω νευρικά τα νύχια μου.

"Harry.." ψηθυρίζει ακριβώς όπως έκανε μία ώρα νωρίτερα. Μία ώρα νωρίτερα. Γαμώτο! Μένουν 21 ωρες και όλο αυτό αρχίζει να καταντάει τρομερά αγχωτικό.

"Πως είσαι; Τι διάολο τρέχει με εκείνη τη γυναίκα;"

"Είναι η θεία του. Ο λαιμός μου. Πονάω" αναφωνεί μπερδεμένα με μια εκφραση δυσφορίας να διαγράφεται έντονα στα όμορφα χαρακτηριστικά της.

𝐑𝐨𝐬𝐞𝐰𝐨𝐨𝐝 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 #𝐀𝐁𝐀𝟐𝟎𝟏𝟗Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα