Kapitola 21

811 33 0
                                    

„Ty máš vlastní byt?" vytřeštím oči a dál zírám na výškovou budovu, u které Garett zastavil.

„Jo." Vypne motor a chvíli sedí na místě, zatímco sleduje ulici.

„Nikdy ses o tom nezmínil."

„Ne."

Uvědomím si, že k tomu víc neřekne, proto s povzdechem odepnu pás a vystoupím z vozu. Garett mě následuje.

„Můžeme?"

„Veď mě," souhlasím.

Garettův byt se nachází v nejvyšším poschodí. Jakmile projdu dveřmi, zůstanu zaraženě stát na místě. Už podle jeho auta jsem poznala, že jeho rodiče mají peníze, ale tohle je trochu moc. „Páni," vydechnu nevěřícně.

Převrátí oči. „Pojď dál."

Zavřu za sebou dveře, ale nepřestanu se kolem sebe rozhlížet jako Alenka v říši divů. Luxusní dřevěný nábytek, vše sladěné do tmavě hnědé barvy.

„Chceš něco k pití?"

Trhnu sebou, protože jeho tichý hlas uslyším hned za sebou. Ohlédnu se. Garett se opírá o stěnu jen malý kousek ode mě. Zavrtím hlavou, proto mě chytne za ruku a vede chodbou k posledním dveřím. Otevře je a pobídne mě, abych vstoupila. Strnule se posadím na obří postel a čekám, co se bude dít.

Garett se uchechtne. „Klídek, De."

„Jsem klidná," ošiju se.

„To vidím," řekne tiše a posadí se vedle mě na postel.

Srdce mi buší jako na poplach a tep mi poskakuje do výšin, když ucítím, jak mě zlehka pohladí po hřbetu ruky a celé paži až k rameni. Okamžitě mi naskočí husí kůže. Garettovy prsty dál mapují moji pokožku na krku, pak čelisti, až se dostanou k mým rtům.

„Jsi nádherná, De."

Očima zapátrám v těch jeho, které jsou plné touhy. Polknu. „Garette, já..."

Zavrtí hlavou. „Nic po tobě nežádám. Počkáme, až budeš připravená."

Zadržím dech, protože se skloní k polibku. Během líbání ze mě napjetí pomalu opadává. Dokonce se odvážím zajít dál a zajedu dlaněmi pod Garettovo tričko, abych ho mohla pohladit po hrudníku. Jako odpověď na mé doteky sotva slyšitelně zasténá, ale i to mi dodá pořádný kus odvahy. Pomalu se mu usadím na klíně. „Jsem připravená," zašeptám.

„Jsi si jistá?"

Přikývnu, než si vyhrnu šaty nad boky, a pak si je přetáhnu s Garettovou pomocí přes hlavu. Garett mě ale překvapí, když mě jedním pohybem přetočí na záda a zlehka zalehne. Očima putuje po mém těle a spokojeně se usměje, než si sám vysvleče jedním pohybem tričko a odhodí na podlahu. Pak mě políbí s naléhavostí, která mě až zaskočí. Uvědomím si, že necítím nejistotu, ani strach, ale celé tělo se mi třese vzrušením z toho, co bude následovat. Nechám se od něj hladit a sama mu prsty přejíždím po svalnatých zádech. Má svaly všude a tím ještě víc vynikne složité tetování na levé paži, které se táhne až k prsní bradavce. Rukama mi přikryje prsa, než k jednomu skloní hlavu a jazykem obkrouží vztyčený hrbol. Slastně vydechnu. Roztáhnu doširoka nohy, pokrčím v kolenou a pustím ho mezi svá stehna. Tak ho cítím ještě blíž, a když se jeho erekce začne hlásit o slovo, přivřu blahem oči a zakloním hlavu. Garett se ode mě odtrhne, aby si mohl vysvléknout kalhoty a boxerky. Chci udělat to samé, aby mezi námi už nebylo žádné oblečení, ale zavrtí hlavou a moje ruce, kterými začnu stahovat kalhotky, přikryje svými. Sám mi je pomaloučku vysvlíkne, a když jeho oči zavadí o můj klín, kousne se do rtu.

Druhá šanceWhere stories live. Discover now