•that's love bitch•

8.1K 417 373
                                    

Parmaklarımın arasındaki sigarayla birlikte pencerenin karşısında dikilirken ıslak kaldırımları izliyordum. Henüz dün güneş kendisini göstermişken bugün yine yağmurun yağması şaşırtıcı değildi.

Boktan bir durumdayım. Winter' ın evde olmaması her şeyi öyle sessiz bir hale getiriyordu ki... Üstelik sürekli randevusu olanlar geliyor ve boş konuşmaları ile gereksiz gürültü oluşturmalarına rağmen zihnimin içindeki sessizlik kaybolmuyordu. Sikeyim. Çok sıkılıyorum. Annesinin bir arkadaşı yok muydu? Neden boktan bir gelinlik için onu peşinden sürüklemişti? Sanırım kadınlar tek başına alışveriş yapmaktan korkuyorlardı.

Alışveriş... Yarın akşam Winter' la alışverişe gidecek olduğumu bilmek hala beni rahatsız ederken bunu düşünmemeye çalıştım. Yanında olmamı istemişti. İstediği buysa olurdum.

Sigaradan bir derin nefes daha alırken arkadaki koltuğa oturdum ve telefonumu çıkardım. Her zaman mesaj atardı. Bildirim panelim mesajlarla doluydu ancak ondan gelen bir şey yoktu. Bu daha da canımı sıktı. Ne yaptığını merak ediyordum.

Uygulamaya girip başkaları tarafından atılan mesajları umursamadan doğruca ona yazdım.

Zayn: Fotoğraf atsana

Cevap yazmasını beklerken paneldeki Instagram bildirimleri dikkatimi çekmişti ve bu bildirimler, paylaşılan bir fotoğrafa gelen beğenilere aitti. Fotoğrafı paylaşan her zamanki gibi ben değildim ama artık bunun gibi şeyleri pek garipsemiyordum.

Winter' ın hesabımdan paylaştığı son fotoğraf dün geceye aitti. Karanlık bir odada televizyon izliyorduk ve o sırada telefonunu çıkarıp birden fotoğraf çekmişti. Onlarca fotoğrafın arasından paylaştığı bu fotoğrafta kolum omuzlarının üzerindeyken sırtını göğsüme yaslamış, gülümsüyordu. Bense yanağımı onun yanağına bastırmış bir şekilde öylece bakıyordum.

O sırada sonunda cevap geldi.

❤: Önce sen

Zayn: Bayılabilirsin

Gülümsediğimde sigarayı dudaklarıma sıkıştırıp parmaklarımın yardımıyla önüme düşen saçları geriye ittirdim.

❤: Beni merak etme

❤: Yeterince iyiyim

Zayn: Sen istedin

Zayn:

Cevap vermediğinde bir kez daha yazdım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Cevap vermediğinde bir kez daha yazdım.

Zayn: Fotoğraf atsana

❤:

❤:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
sleeping with ghost • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin