the challenge was accepted

6.5K 341 318
                                    

"Biraz gerginim."

Eteğimin uçları ile oynarken arabanın camından bir kez daha annemin evine bakıp sonra tekrar eteğimle oynayan ellerime döndüm. Birazdan o adamla tanışacaktım: Annemin yakında evleneceği, ilk ve unutamadığı sevgilisi olan Ryan ile.

"Sen de gergin misin Zayn?"

Çekinerek ona baktığımda hiçbir duygunun barınmadığı yüzünde bir değişim olmadı.

"Hayır."

Nasıl bu kadar umursamaz oluyordu? Ben de öyle olmak istiyordum.

"Gitmek için hazır hissetmiyorum."

"Winter, yirmi beş dakikadır hazır olmanı bekliyorum."

Evet, bir süredir bu arabada öylece oturduğumuz doğruydu. Burada durduğunda arabadan inmemiştim. O da neden inmediğimi sorma gereği duymadan sadece beklemiş ve bununla ilgili ilk kez şimdi konuşmuştu.

"Ama gerginim. Nasıl rahatlayacağımı bilmiyorum."

Bıkkın bir iç çekip üzerindeki ceketi çıkarmak üzere harekete geçtiğinde onun ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Soyunacak mıydı? Daha da heyecanlandığımda ceketini sonunda üzerinden sıyırdı ve vücudunu saran siyah gömleğini açığa çıkardı. Kıvırdığı kollarından görünen dövmelerine bakarken yakasını özensizce düzeltmesi üzerine göğsünden görünen dövmelere baktım. Onları yalamak istiyordum.

"Seks mi yapacağız? Araba rahat değil. Bir yer bulalım."

Mustang' ın birleşik koltukları sayesinde rahatça bana doğru kaydı ve bir elini çıplak bacağımın üzerine, diğerini yanağıma yerleştirerek dudaklarını benimkilere bastırdı. Sadece öpüşeceğimizi düşünmüştüm. Ancak bacağımın üzerindeki parmakları kolayca araya girip daha yukarıya yükseldiğinde vücudum anında kasıldı ve bacaklarımı refleks olarak birbirine bastırmış, ardından tamamen aralamıştım.

Şu an... Şu an annemle Ryan umrumda değildi. Annem karşımda gelinlikle dans etse bile sikimde olmazdı. Çünkü cennete ulaşmak üzereydim. Ancak bu yolculuğun en doruklarında elini oradan çektiğinde dehşet içinde gözlerimi açmış ve onun eğlenen yüzüne bakmıştım.

"Durma!"

"Acıktım. Annenin yemeklerini yemek istiyorum."

"Beni böyle bırakamazsın."

Omzunu silkti. "Eve döndüğümüzde daha iyisini alacaksın. Oradayken bunu düşün. Şimdi geliyor musun?"

Arabadan çıktıktan hemen sonra ben de dışarı çıkıp koşar adımlarla ona yetişmiştim. Nasıl yaptığını bilmiyorum ancak tüm o gerginliği üzerimden atmıştı ve düşünebildiğim tek şey de bir an önce eve gitmekti, Ryan ya da annem değil.

Yağan yağmur yüzünden hızlı bir şekilde annemin evine varıp zili çaldım. Kapının açılmasını beklerken onun kalçasını sıktığımda "Benim olduğunu söyle." demiştim sahte bir ciddiyetle.

"Seninim."

"Aferin."

"Elini çekecek misin?"

sleeping with ghost • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin