all day

8.1K 391 206
                                    

Winter: Günaydın ❤

Winter: Bugün benimle ilgileneceğin gün

Winter: Ve ben hazırım

Winter: Cheer' in kahvaltısına gidelim mi?

Winter: Mükemmel pankek yapıyorlar Zayn

Winter: Parmaklarını yalayacaksın

Winter: Lütfen hala uyumadığını söyle

Winter: Öğlen oldu

Zayn: Sekiz bile olmadı

Winter: Harika

Winter: Uyanmışsın

Winter: Kahvaltıya gidiyor muyuz?

Zayn: On dakika sonra in

Winter: Tamam ❤

Ayakkabılarımı giyip aynadan son kez görünüşümü kontrol ettikten sonra cebime biraz para ve anahtarı sıkıştırıp telefonumu da alarak aşağı indim.

Birkaç dakika sonunda Mustang sokağın başında görüldüğünde yüzümü kocaman bir tebessüm kapladı. Önümde durunca hızlıca içeri girdim. Vücudunu saran, yaka kısmı iki düğmeli gri tişörtünün altında dizleri yırtık siyah pantolonu vardı. Yataktan yeni çıkmış gibi dağınık saçlarının yanı sıra hala şiş olan gözleri onun direk yataktan çıkarak geldiğinin bir göstergesiydi.

Kapıyı kapatır kapatmaz Mustang' ın birleşik koltuğunda kaydım ve bedenimi ona bastırmış bir halde dudaklarımızı birleştirdim. Alt dudağını istekle kavradığımda vitesteki elini belime sardı ve beni üzerine çekti. Üç kez nefessiz kalıncaya dek öpücüklerimiz kesilmemişti. Her ne kadar benimle hiç konuşmasa bile beni öpüşü ya da bana dokunuşu çok şey anlatabiliyordu. Sadece onun beden dilini çözmem biraz zaman alacaktı.

Üzerinden geri çekilip yanına oturduğumda yoluna devam etti.

"Gerçekten bütün gün benimle misin?"

Başını aşağı yukarı salladı.

"Muhteşem bir gün olacak. Göreceksin."

Tanrım lütfen artık seks yapalım.

Cevap vermediğinde elimin tersini ona doğru uzatıp sakallarını okşadım. "Bugün yine çok yakışıklısın."

Cevap vermedi. Ona iltifat ediyorum ama yüzündeki kayanın birazında bile bir hareket oluşmuyordu.

"Rüyamda seni gördüm. Anlatmamı ister misin?"

Başını salladı.

"Titanik filmini biliyorsundur. Jack' i severdim Zayn. Ve rüyamda Jack sendin, Rose da ben. Titanik' i oynadık. Düşünebiliyor musun?" Bir iç geçirdiğimde yüzümde aptalca bir gülüş vardı. "Gülebiliyor musun Zayn?"

"Bilmiyorum."

"Seni güldürebilmenin bir yolu olmalı... Gıdıklanabiliyor musun? Benim ayağıma dokunulduğu anda kahkahalara boğuluyorum. Bir gün yedi yaşındayken babam ayağımı gıdıkladığında yataktan düştüm. Günlerce kolum incinmiş bir halde kalmı- radyoyu açalım mı?"

İleri uzanıp açma tuşuna bastığımda rock türünde bir şarkı arabanın içini doldurdu. Şarkının ritmine göre kendi kendime tuhaf dans hareketleri yaparken yoldaki gözlerini bazen bana döndürüp umutsuzca izledi ve bu şekilde birkaç dakika sonra Cheer' ın önünde park etti.

sleeping with ghost • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin