summer, carly and jason

5.9K 390 226
                                    

"Burası."

Arabayı durdurduğunda hemen yan taraftaki kahve tonlarına sahip eve baktım. İşte iddia şimdi başlıyordu. Sadece o eve girecek ve iki küçük çocukla yarın akşama kadar ilgilenecek, ardından iddiayı kazanacaktım. İnanılmaz umutlu hissediyor ve çocuk sevgisiyle patlıyordum. Şimdiden oynayacağımız oyunları bile planlamıştım.

"Gece gelme konusunda hala ciddi misin?"

Sorusunun üzerine ona döndüm. Gece de burada kalacak olmam hoşuna gitmiyor ve gece vakti gizlice eve gelip birlikte vakit geçirme konusunda durmaksızın ısrar ediyordu.

Ne istediğinin farkında değil.

"Saçmalama."

"Ne olacak ki? Çocuklar uyuduktan sonra-"

"Olmaz. Bir gece bensiz yapabilirsin."

Alaylı sözlerim beni güldürürken o ise tepki vermeksizin gözlerimin içine bakmayı sürdürmüştü.

"Akşama planın var mı?"

"Çocuklarla buluşurum."

Yüzünü karşıya çevirdi ve bir müddet yolu izlemeye başladı. Yandan daha da mükemmel görünüyordu lanet olsun.

"Nereye gideceksiniz?"

Omzunu silkti. "Bilmem. Belki kulübe."

"Bence evde toplanın."

Onun bensiz bir şekilde kurtların arasında olduğunu bilmek hoşuma gitmiyordu. Zayn' e her zaman güvenirdim. En yakın arkadaşlarıyla bile göz teması kurmayı gereksiz bulan bir kişiydi o. Ancak oradaki kızlar insanı gözleri ile yerdi, biliyorum.

İç çekerek ona yaklaşıp kollarımı boynuna sardım. Başımı omzuna yaslarken parmakları bacağımı okşamış ve yanağını saçlarımın üzerine yaslamıştı.

"Fotoğraf atsana."

"Yanındayım Zayn."

"Ne fark eder?"

"Tamam, atacağım." Başımı geri çekip yanağına bir öpücük bırakırken yüzünü yana çevirdi ve dudaklarını benimkilere bastırdı. Öpüşünün şiddetinin artmaya başladığını hissettiğimde kendimi tutamayıp daha ileri gideceğimi bildiğim için hemen ayrıldım. Bazen, bunu bilerek yaptığını düşünmüyor değilim.

"Artık gideyim."

"..."

"Seni seviyorum."

"Tamam. Ben de."

Elimin tersiyle sakallarını okşarken kaçamak bir şekilde bana baktı ve dudaklarındaki belli belirsiz bir tebessümle önüne döndü.

"Görüşürüz."

"Tamam."

Arabadan çıkıp karşıdaki eve doğru yürüdüm ve zile bastım. Kapı açılıp içeri girene kadar oradan ayrılmamıştı. Jason ve Carly' nin annesi Bayan Monica beni güler bir yüzle karşıladı. Üzerinde olan tatlı elbise, kadının ince bedenine fazlasıyla yakışmıştı. Güzel bir kadındı zaten.

Nasıl olduğumu sorduğu klasik bir başlangıç sohbeti geçirdik. Ardından beni salona doğru yönlendirmişti. Çizgi film izleyen on yaşındaki Jason ve beş yakındaki Carly' nin gözleri bize döndü.

"Çocuklar, işte bahsettiğim Winter burada. Bu gece sizinle kalacak. Yarın akşam da ben geleceğim, size anlattığım gibi."

Carly, oturduğu yerden kalkarak annesine doğru koştu ve onun bacaklarına sarıldı.

sleeping with ghost • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin