t h i r t y t w o

4.6K 287 24
                                    

„Co se stalo?" přiběhne za mnou Michelle po nějaké chvíli, co jen tak sedím na Samanthině posteli, neschopná jediného slova nebo dokonce vysvětlení.

„Odjela," šeptnu jen jako odpověď.

„Kam by měla odjíždět? A proč?"

„Odjela domů, zpátky do Londýna. V práci dá výpověď," vysvětlím.

„Jenže proč by něco takového dělala? Vždyť nás všechny čeká jen posledních několik dní," nechápe a posadí se vedle mě na postel.

„Harry se s ní rozešel," vydechnu. „Prý ji nikdy nemiloval a jen si lásku k ní celou tu dobu namlouval,"

„To není možný," ušklíbne se Michelle. „Vždyť všichni víme, jak na ní koukal," zakroutí hlavou. „Třeba se jen něco stalo, pohádali se a řekl něco takového, aniž by to myslel doopravdy vážně,"

„Nemyslím si, že by to tak bylo," zpochybním její tvrzení a zamyslím se nad tím, co mi Sam při svém odchodu řekla. „Měli bychom být už všichni dole, tak jdeme," povzdechnu si, zvednu se z postele, vezmu věci, které jsem odhodila ke zdi, do ruky a společně se vydáme dolů, kde v jakési menší konferenční místnosti máme sraz s Paulem.

Před každým koncertem si s klukama sedneme a probereme hlavní body, které by nás měly bez jediného problému provést celým večerem.

„Vím, že to není zrovna obvyklé, jelikož většinou začínáme s dobrými zprávami, ale," odmlčí se Paul a podívá se na mě. „Bohužel nás dnes náhle opustila Sam a dala výpověď," řekne, což spustí nekonečné kolo debat, mezi kluky a také Michelle, která je jedinou, která kromě mě něco ví. „Problém nastává v tom, že musíme na dnešní večer sehnat maskérku,"

„Já to zvládnu," špitnu a pohled všech spočinou na mně. „Při koncertu mám nejméně práce ze všech a stejně jsem většinou pomáhala, i když jen s tím nejmenším," usměji se smutně.

„Jsi si jistá?" zeptá se Paul, načež jen přikývnu.

„Neříkám, že to bude fofr, na který jste zvyklí od holek, ale zvládnu to," ušklíbnu se. „A navíc tam bude Lou, takže kdyby náhodou něco, mám koho se zeptat,"

„Lou s námi dnes večer nebude, připojí se k nám až příště," znejistí Paul.

„Pořád to bude lepší než zaučovat někoho nového," podotknu a všichni přikývnou. „A myslím si, že mi bude moct pomoci Michelle. Nebudu v tom sama,"

Příprava na večerní koncert proběhne v pořádku a bez jediného problému. Samozřejmě jsme na místo dorazili o něco dříve, čímž mi dali více prostoru na rozkoukání se, uspořádání si všeho potřebného podle sebe a také více času na práci samotnou. Michelle mi pomohla, a i když celou dobu strávila jen u Liama, se kterým dělala hlouposti, které zamilovaní lidé dělají, vše se povedlo tak, jak mělo. Příprava Zayna měla zabrat nejméně času, což byl důvod, proč jsem si ho nechala až jako posledního. Když ale přišel, věděla jsem, že to bude přesně naopak.

„Doopravdy si musíme promluvit," špitne a podá mi kytici růži, kterou přinese jako omluvu.

„Támhle je váza a teď si pojď sednout, nemáme čas," řeknu a nijak ani nepoděkuji. Prostoru na promluvení si bylo dost, a i kdyby přeci jen ne, teď rozhodně není vhodná chvíle na nošení květin a pro omluvy.

„Byli jste skvělí, jako vždycky," zazubí se Paul, když všichni kluci seběhnou vysmátí z pódia. V tuto chvíli bylo naším zvykem obejmout se s každým, pogratulovat jim a také se políbit s naším přítelem. Vždy jsme se rozdělily já k Zaynovi, Samantha k Harrymu a Michelle k Liamovi. Niall a Louis to jen sledovali a pronášeli vtipné komentáře, nebo se rozeběhli za jídlem, jelikož byl většinou připravený catering.

This Is Us || One Direction ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat