f o u r t e e n

6.1K 379 3
                                    

„Mám hlad," zakňučí Niall za námi a kluci se jen uchechtnou.

„Ty máš hlad pořád," protočí očima Zayn.

„Ale teď mám doopravdy hlad," fňukne znovu a položí si ruku na své břicho. „Neboj, jakmile to bude možné, nacpu tě k prasknutí. Přeci tě nenechám trpět,"

„Tím, že se přecpeš, budeš taky trpět," zamumlám. „Ale musím uznat, že bych si taky něco dala. Jíst celý den sladkosti nebyl nejlepší nápad,"

„Já jsem skoro zapomněl," zasměje se Louis. „Vždyť já jsem nám vzal něco na večer, jelikož jsem věděl, jak dopadneme," zakření se.

Natáhnu se pod Liamovu sedačku, kde je zasunut malý piknikový koš a otevřu ho. „Chceš říct, že se tu všichni nají z mrkve?" ušklíbnu se, vezmu si jednu a ukousnu si kousek.

„Já nevím jak vy, ale já rozhodně ano. Podala bys sem prosím několik?" zeptá se Louis. Já jen přikývnu a podám Liamovi několik mrkví, které postupně předává Louisovi.

„Všichni tady chcípneme hlady," zakňučí Niall a přehodí se přes sebe mikinu.

Se Zaynem jsme spolu už víc jak čtyři měsíce, a i přes to, že se moc nesnažíme o to, udržet náš vztah v tajnosti, daří se nám to. Zatím o nás nikdo neví a Liam ztratil veškerá podezření, která měl tehdy, když mě nachytal při plížení se z autobusu.

Co se týče Liama a jeho záhadné Michelle, nic moc nového o ní nevím. Vždy, když je volná chvíle, mi vypráví o tom, jak jsou spolu šťastní a že si ji velmi váží, a to hlavně z toho důvodu, že chápe to, jak je Liam časově vytížený. Doufám ale, že nám ji co nejdříve představí, jelikož mě velmi tíží tajemství, se kterým se mi svěřil. Nemůžu se svěřit ani Zaynovi, jelikož ten by takovéhle tajemství rozhodně neudržel a už vůbec nemůžu jít za Samanthou, protože by to s ní dopadlo podobně, jako se mnou a to tak, že by to řekla dál a ten člověk by to poslal zase dál.

Za celou dobu tour jsem nepochopila logiku přejíždění z jednoho státu do druhého. Během posledních třech měsíců kluci koncertovali po několika amerických městech a vrátili jsme se zpět do Evropy. Do Asie se nijak nedostaneme, jelikož pro to bude vyhrazeno samostatné tour a teď už zbývá posledních několik měsíců, strávených v Evropě. Koncertů v Londýně bylo, a ještě bude spoustu, ale i tak jsme se znovu ocitli doma.

Přípravy na koncert jako takový pro mě a Sam nejsou až tak náročné, jelikož jsme si za těch několik měsíců zvykly. Samantha si už vžila veškerý postup, který se koncert od koncertu opakuje, díky čemuž je rychlejší a má vše uděláno dříve bez strachu, že by něco pokazila, nebo že by na něco zapomněla. Naopak mě začaly opouštět veškeré naděje o tom, že bych dokázala naučit kluky jakékoliv pohyby, které by nějak vypadaly. Kluci se stále radši přikláněli k té variantě, kdy dělají na pódiu všelijaké hlouposti. Musím ale uznat, že to má jisté kouzlo, díky čemuž jsou jejich koncerty jedinečné, ale mně to značně ztěžuje mou práci, kde se cítím víc než nepotřebně.

Já a Sam jsme se jako vždy usadily v zákulisí a pozorovaly jsme kluky, kteří si to na pódiu nesmírně užívali. Tentokrát se vyvarovali veškerého polívání vodou, což se stalo specialitou několika posledních koncertů a my se se Sam začaly obávat, co přichystají tentokrát. Když se ale blížila poslední píseň a ono pořád nic, oddechly jsme si.

Poslední píseň, tedy What makes you beautiful byla tady a my se rozhodly, že přejdeme pod pódium, kde prochází veškerá ochranka, abychom měly o něco lepší výhled. Tuto možnost máme při každém koncertu, ale nevyužíváme ji tolik, jak bychom mohly, jelikož sledování ze zákulisí má také své vlastní kouzlo, které jen tak někdo okusit nemůže.

Kluci se seřadí do tvaru písmene V a začnou zpívat. Zrovna má své sólo Harry a když se slovy you don't know you're beautiful skončí své sólo, přiběhne k němu Liam a ve vteřině mu stáhne kalhoty ke kotníkům, takže odhalí Harryho boxerky celé O2 aréně, tisícům fanynek v ní a také milionům lidí, jelikož se to stoprocentně objeví na internetu. Harry se ale samozřejmě snaží jako profesionál zpívat dál, a tak se snaží zpívat a zároveň si jednou rukou natáhnout kalhoty, což nakonec vypadá spíše vtipně než profesionálně. Se smíchem se pomalu vydáme zpět do zákulisí, kde počkáme na kluky, abychom jim pogratulovaly za další úspěšnou show.

„Díky O2, buďte cestou domů opatrní a dobrou noc!" rozloučí se Liam a všichni společně zmizí v zákulisí, kde mě a Sam stáhnou do medvědího objetí.

Když se od sebe všichni odtáhneme, začneme si se smíchem povídat. Zayn si mě k sobě ovšem přitáhne a před všemi mě políbí se. „Já už musel," šeptne mi na rtech, chytne mě za pas a přitáhne si mě k dalšímu polibku. Usměji se, obmotám ruce okolo jeho krku a nechám se unášet polibky, ignorujíc komentáře udivených lidí, kteří se nacházejí okolo nás. 

This Is Us || One Direction ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat