t e n

7.7K 439 16
                                    

Nikdy jsem nebyla na koncertu a sledovat jeden z největších boybandu dnešní doby, a ještě k tomu ze zákulisí, bylo úžasné. Bylo zazpíváno mnoho písní a také spousta těch, které bych dokázala nazvat svými nejoblíbenějšími.

V průběhu celého koncertu na nás kluci samozřejmě mysleli, a tak na nás občas zamávali nebo mrkli. Niall k nám dokonce několikrát přiběhl, objal nás a utíkal zpět k ostatním. Někdy to měl jen tak, a tak a musel začít zpívat svou část písně ve chvíli, kdy běžel po schodech, vedoucích na pódium. Bylo to úsměvné, ale zároveň milé.

Po skončení celé show jsme se vydali společně najíst, a nakonec jsme skončili v tour busu. Asi po dvou hodinách jízdy se k nám připojil Paul s nabídkou, která se prostě a jednoduše nedá odmítnout. „Pojedeme okolo jedné pláže a jelikož jsme ujeli ostatním autobusům, musíme počkat," vysvětlí Paul a my začneme zběsile přikyvovat. „Nějakou hodinu bychom měli mít, tak jestli to budete chtít přečkat u vody nebo někde na čerpací stanici," rozhodí rukama. „Je to jen a jen na vás,"

Naše volba byla samozřejmá, a tak jsme se všichni postupně převlékli do plavek a jen vyčkávali na chvíli, kdy budeme moct vyběhnout ven z autobusu a zabořit nohy do písku.

Zaynův pohled

Autobus po nějaké době zastavil a my tak mohli vyběhnout z autobusu. První věcí, kterou jsem udělal, byl skok do vody z mola, blízko kterého jsme zastavili. Voda byla sice studená, skoro až ledová, ale osvěžení stálo za to.

Když jsem se vrátil zpět na břeh, všimnul jsem si Harryho, který strnule koukal směrem k autobusu. „Všechno v pořádku?"

„Zdá se mi to, nebo je doopravdy tak šíleně sexy?" zeptá se Harry tentokrát mě, nehledíc na mnou položenou otázku. „Neodpovídat. Já vím, že se mi to nezdá," vydechne zasněně Harry a sleduje Sam, jak se k nám blíží.

„Jde si někdo zaplavat?" podívá se na nás všechny Sam, když se ale nikdo nemá k odpovědi, rozejde se do vody sama, kde stráví chvíli a vrátí se zpět k nám. Roztáhne deku, na kterou si lehne a začne se opalovat.

Janin pohled

Když Sam odešla za ostatními, měla jsem ji následovat. Neudělala jsem tak ale z toho důvodu, že jsem se rozhodla převléci. Vyzkoušela jsem několik barevných kombinací plavek, žádná se mi ale nelíbila. Nakonec jsem šáhla po čistě černých plavkách, ve kterých jsem se nakonec rozhodla zůstat. Rozčešu si své dlouhé kaštanové vlasy a nechám je volně splývat po ramenou.

Nakonec vyjdu ven z autobusu a rozejdu se k menší chatičce, ve které doufám najdu to, co potřebuji. Doufám správně a po chvíli vybírání si vyberu prkno, které mi snad bude vyhovovat nejlépe. Pomalu vyjdu ven s prknem v ruce a vydám se k moři. Jsem ráda za to, že jsou dnes větší vlny, mohlo by mi to po tak dlouhé nečinnosti pomoci. Ohlédnu se po ostatních, kteří nezaujatě pozorují obzor.

Pomalu se vydám vstříc vlnám a jen doufám, že to po tak dlouhé době bez problému zvládnu.

„Zvládla jsi to," přiběhne ke mně Sam, jakmile vylezu z vody na břeh. Upustím surf na písek a obejmu ji.

„Nebylo to až tak špatné, co?" zasměji se.

„To vůbec,"

„Bylo to úžasný," vyruší nás Zayn, který ke mně přejde a také mě obejme. „Neřekla si nám, že si dřív surfovala," podotkne a já jen pokrčím rameny.

„Nepovažovala jsem to za důležité a navíc, v Londýně není moc míst, kde bych v tom mohla pokračovat," vysvětlím a kluci mi dají za pravdu svým přikyvováním.

„To je pravda," přizná Zayn. „Budeš si chtít ještě užít vln? Jestli ne, tak jsme zrovna mluvili o tom, že bychom si zahráli volejbal,"

„To zní dobře," usměji se a společně se vydáme k síti, která na pláži stojí.

„Kluci nechtějí hrát, tak jsme tu jen ve čtyřech," řekne Harry. Nakonec se rozdělíme do dvou dvojic, já se Zaynem proti Harrymu se Sam.

Během hry jsme poznali, že Harry nerad prohrává. Naši výhru patnáct ku sedmi nesl velmi těžko a když na nás zavolal Paul, že je čas jet, rozutekl se dovnitř jako malé dítě. Všichni jsme se tomu ale zasmáli a pomalu jsme se rozešli do autobusu.

„Jane," šeptne Zayn a chytí mě za ruku. „Chtěl bych ti něco ukázat,"

„Ale vždyť už musíme jít," podivím se, on ale jen zakroutí hlavou. „Ne snad?"

„S Paulem jsem to domluvil, máme patnáct minut," usměje se.

„Tak dobře tedy," řeknu váhavě. Nemám ráda, když se nedodržují předem dané plány.

„Zavři oči," poprosí mě, načež já jen zakroutím hlavou.

„Nemám ráda tmu a navíc, co když zakopnu?"

„Nezakopneš, a i kdyby náhodou ano, chytím tě," ušklíbne se. Po chvilce, co na sebe jen koukáme zavřu oči a nechám se vést. „Už je můžeš otevřít," řekne, jakmile vstoupíme do vody. Otevřu oči a rozhlédnu se.

„Kde to jsme?" podivím se a otočím se zpět na Zayna, který si za okamžik mé nepřítomnosti kleknul na jedno koleno, čímž mě trochu vyhodí z míry.

„Jane Moore," vezme mě za ruce a já na něj jen vyděšeně koukám. „Dívko, jenž si popletla mé srdce," usměje se plaše a já ho jen pohladím po tváři. „Prokázala by si mi tu čest a šla by si se mnou na rande?" zeptá se a jakmile tak učiní, strnu.

„Zayne, já nevím, jestli bychom měli. Není to správné," vykoktám ze sebe a jeho úsměv poklesne. Vytáhnu ho za ruce nahoru, aby si stoupnul. „Ale víc než ráda půjdu," usměji se.

„Vyděsila si mě," zasměje se a poškrabe se na zátylku.

„Omlouvám se," špitnu. „Mohl bys pro mě něco udělat, prosím?"

„A co?" podiví se.

„Polib mě," šeptnu nervózně a pohledem sklouznu k jeho rtům. Pomalu se ke mně sehne, přitáhne si mě za boky a spojí naše rty.

„Takže zítra?" šeptne mi na rtech.

„Zítra," souhlasím a užívám se jeho jemné polibky při západu slunce.

This Is Us || One Direction ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat