Hoe nu verder?

102 15 21
                                    

Momenteel is het herschrijven van Het geheim in volle gang. Het gaat nog lang duren voor het klaar is, maar ik ben weer met goede moed aan de slag en probeer weer mijn oude ritme van dagelijks minstens drie kwartier schrijven op te pakken. Zodra dat gelukt is, kunnen jullie misschien ooit nog wel eens de uiteindelijke versie van dit boek zien verschijnen. ;)

In de tussentijd ga ik aan dit verhaal niks meer veranderen. Deze eerste versie is een grove schets, hele stukken zijn niet af (zoals de resolutie of het einde - die moet nog uitgebreider uitgewerkt worden), maar dat maakt niet uit. Ik ga dit zo laten staan, en pas in de uiteindelijke versie zullen jullie zien wat ervan geworden is.

De komende tijd zullen jullie waarschijnlijk dus weinig van mij horen. Misschien zien jullie hier en daar wel eens een kort verhaaltje verschijnen, maar dat is het dan ook wel.

Als ik jullie nog een laatste verzoekje mag doen: spread the word! Het zou leuk zijn als jullie andere mensen over dit verhaal wilden vertellen. :) Ik ben ontzettend trots dat ik mijn eerste afgeronde hele verhaal op Wattpad heb staan en zou het leuk vinden om nog meer lezers te krijgen. Op die manier blijft Fynn in gedachten nog een beetje leven, terwijl hij zich achter de schermen voorbereidt op de volgende stappen in het plan om Miranda tegen te werken. 

Mocht je nog vragen hebben of gewoon lekker willen kletsen, schroom niet om dat hier of bij één van de hoofdstukken te doen. Hoe meer reacties hoe leuker. :D


Dat was het dan. Gegroet, mijn vrienden. Tot ooit.

~ Sil


Also, thermoshirts.

Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu