Voorwoord

680 79 55
                                    

Hallo! Leuk dat je om wat voor reden dan ook bij Het Geheim terecht bent gekomen. Elke persoon meer die mijn verhaal leest is weer een klein, persoonlijk feestje. Ik schrijf omdat ik het zelf leuk vind, maar om ook nog lezers te hebben.. dat maakt het echt helemaal af. Dus lees vooral lekker verder--daar maak je mij blij mee, en zelf krijg je er een (hopelijk) spannend verhaal voor terug, waarmee je voor even uit de werkelijkheid kunt ontsnappen.

Je kunt me nog blijer maken als je een stem achterlaat wanneer een hoofdstuk je goed bevallen is. Dat is voor jullie hopelijk een kleine moeite, en voor mij een mooie blijk van waardering en manier om aan meer lezers te komen. 

En het meest blij van allemaal word ik als je ook nog een reactie achterlaat! Positief of negatief (als in: kritiek) is allemaal prima. Of het nou om een spelfoutje, een vergeten woord, of een grote plothole / onregelmatigheid gaat, ik hoor het allemaal graag. Alle feedback helpt me om mijn boek te verbeteren. <3 Echt, als je iets ziet dat niet klopt (of juist wat je heel leuk vindt), laat het alsjeblieft weten. Ik zal je niet bijten, ik ben er juist blij mee.

De bedoeling is dat het een YA fantasy fiction boek wordt van ongeveer 80 000 woorden, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Harry Potter of de Geestenjager. Zodra het af is, ga ik het herschrijven en herschrijven, net zo lang tot ik tevreden ben - dan ga ik proberen het uit te laten geven.

Ik heb bij elk hoofdstuk een afbeelding toegevoegd van de omgeving of de personages die worden geïntroduceerd om jullie te helpen met de beeldvorming. In sommige gevallen heb ik die plaatjes ook echt als inspiratie voor mijn verhaal gebruikt, in andere gevallen heb ik ze er bij gezocht terwijl de scène in kwestie al geschreven was, speciaal voor jullie.

Elke dinsdag en vrijdag komt er een nieuw hoofdstuk online.

Veel leesplezier!

Sil

Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu