Karthes

158 21 17
                                    

Als kleine bonus voor tussendoor wilde ik jullie deze niet onthouden: 

Ik had de plattegrond van Karthes al in mijn hoofd zitten, maar wilde liever verdergaan met schrijven dan de plattegrond uitgebreid tekenen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik had de plattegrond van Karthes al in mijn hoofd zitten, maar wilde liever verdergaan met schrijven dan de plattegrond uitgebreid tekenen. Ik heb net zo lang gerandomized (generator die ik gebruikt heb, staat in de reacties) tot ik een kaart kreeg die paste bij wat ik in mijn hoofd had. Mogelijk maak ik er in de toekomst nog mijn eigen versie van.

Het kleine kruisje aan de linkerkant van de kaart, bij de rivier, is het huis van Nestor. De boerderij waarin Fynn eerst woonde bevindt zich ten noordoosten van de markt, bij het blok gebouwen met Craftsmen. Het gildehuis van de Broederschap zit ten zuiden van de markt, ook bij de Craftsmen. Het bos bedekt het hele noordelijke deel van de kaart, beginnend net boven Nestors huis en eindigend bij de zee.

Er komen later nog meer kaarten, waaronder ook zelfgemaakte! Probeer maar alvast te bedenken hoe de omgeving van Karthes op grotere schaal eruitziet. Ik ben benieuwd wat jullie in gedachten hebben. Ik kan alvast beloven dat jullie verderop in het verhaal een kaart van een wat groter gebied te zijn krijgen. :)

Is dit duidelijk zo? Of missen jullie nog uitleg die jullie graag wel zouden hebben?

----------

Het volgende hoofdstuk is in de maak, ik kan nog niet beloven wanneer hij precies komt, maar hij zal niet lang meer op zich laten wachten.

Ik heb het hoofdstuk op gedragen aan Kwan, iemand die mij vaak goed helpt met schrijven en die sinds kort ook op Wattpad begonnen is. Haar verhaal De Tussenwereld is erg goed geschreven, ik zou heel blij zijn als jullie haar ook een beetje liefde wilden geven en haar verhaal zouden lezen!

Een fijn laatste vakantieweekend gewenst aan mijn zuidelijke lezers, en nog een fijne vakantie voor de rest!

Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu