Ενημερωση

3.9K 78 4
                                    

Παιδιά εαν σας άρεσε αυτή η ιστορία μου ίσως σας αρέσουν και οι άλλες που έχω γράψει! Θα βάλω περίληψη και το όνομα της ιστορίας μου σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τις δει :)

Broken Girls Do It Better :

?? : Ηξερα οτι ήσουν εσυ. Σε αναγνώρισα απο την πρώτη στιγμή που μπήκες στην τάξη. Μύρισα αυτή την μοναδική μυρωδιά σου. Αναγνώρισα το σημάδι στο μάγουλο σου, τα μεγάλα και τρομαχτικά σου μάτια. Την αύρα που σκορπούσες σε κάθε σου βήμα. Εμαθα οτι διαγνώστηκες με διπολική διαταραχή, και κατάθλιψη. Εξαπάτησες, είπες ψέματα, σκότωσες, έκλεψες.. Σου δώσαν ψυχοφάρμακα. Πολεμούσες ανάμεσα σε δυο εαυτούς. Με στοιχειωνες για πολλά χρόνια. Ακόμα και η σκέψη σου με τρόμαζε. Αλλά μετά απο ολα αυτά δεν πιστεύω οτι είσαι αυτή που λένε. Δεν πιστεύω οτι αν υπήρχε άλλος τρόπος δεν θα τον επέλεγες. Ολοι έχουμε λάθη στην ζωή μας, δαίμονες, παρελθόν. Αλλά εσυ είσαι κάτι διαφορετικό. Εσυ δεν μπορείς να ξεφεύγεις απο αυτά.Γιατι ζουν μέσα σου και σε κυνηγούν σε κάθε σου βήμα...

Γιατι ζουν μέσα σου και σε κυνηγούν σε κάθε σου βήμα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Welcome To Hogwarts :

Είμαι το κακό και το καλό.
Είμαι το τέρας και ο ήρωας.

Μαγεία.. Μια τόσο υπέροχη και ταυτόχρονα τόσο απρόσιτη λέξη. Ολοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας θα ψάξαμε να την βρούμε. Μερικοί θα έψαξαν λίγο, αλλοι πολύ. Ολοι όμως εκείνη την στιγμή πίστεψαν οτι υπάρχει. Και όταν πιστεύεις στην μαγεία τότε πιστεύεις σε σένα. Γιατί η μαγεία δεν είναι κάτι που έρχεται σε σένα. Αλλά κάτι που εσυ το έχεις μέσα σου...

Είμαι η Eloise. Και είμαι μια μάγισσα.
Μόνο που δεν είμαι συνηθισμένη μάγισσα. Μεγαλώνοντας στους δρόμους του Λονδίνου έμαθα οτι για να επιβιώσεις πρέπει να σκοτώσεις ενα κομμάτι απο εσένα. Και αυτό ακριβως θα κάνω. Θα σκοτώσω αυτό το κομμάτι. Και πως θα το κάνω αυτό?
Θα με καλέσει το ίδιο κομμάτι...

Καλώς ήρθατε στο Hogwarts.
Τι λέτε?
Θα με ακολουθήσετε στους δρόμους της μαγείας?..

Τι λέτε? Θα με ακολουθήσετε στους δρόμους της μαγείας?

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Music is my suicide :

Μουσική.

Μια λέξη, ο κόσμος ολόκληρος. Η μουσική είναι ενα κομμάτι τέχνης που ταξιδεύει απο τα αυτιά και σε χτυπάει στην καρδιά. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο μυαλό και βρίσκει τον δρόμο της για το πιο κρυφό κομμάτι της ψυχής σου. Είναι ενας πόλεμος μεταξύ του μυαλού σου που πάλλεται στον ουρανό και του σώματος σου που παλεύει να πετάξει, να ελευθερωθεί απο τα δεσμά του και να ακολουθήσει το μυαλό...

Με λένε Βι και είμαι η τελευταία προστάτιδα του πυλώνα της μουσικής. Για πολλά χρόνια στην γη κατοικούσαν εκατοντάδες προστάτες διαφόρων "ταλέντων" όπως τα αποκαλούσαν. Προστάτες των στοιχείων της φύσης, των συναισθημάτων, των γνώσεων, του πολέμου. Ο κάθε ένας από αυτούς τους θεούς ήταν ισχυρός. Αλλα κανένας τόσο οσο οι πρόγονοί μου. Γιατί θέλοντας και μη χωρίς μουσική δεν μπορεί να υπάρξει το σύμπαν.

Και τώρα ήρθε η σειρά μου να παλέψω και προστατέψω τον πυλώνα μου. Ωστόσο κρύβω ενα επικίνδυνο μυστικό που δεν πρέπει να το μάθει κανείς. Πολλοί θα προσπαθήσουν να με ρίξουν αλλά η δύναμη μου είναι πάνω απο αυτούς. Κανένας δεν γλυτώνει..

 Κανένας δεν γλυτώνει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
ÐAÐÐҰ I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα