~22~

6.9K 258 15
                                    

Γύρισα πλευρό και προσπάθησα να κοιμηθώ. Μετα απο λίγο ξανα γύρισα πλευρό αλλά πάλι δεν βολευομουν.

Αμαρρυλίς : Ααα που να πάρει, δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και άνοιξα το τεράστιο παράθυρο του δωματίου μου. Ενα παγωμένο κύμα αέρα με χτύπησε στο πρόσωπο μα δεν ήταν αρκετό για να κατεβάσει την θερμοκρασία του σώματος μου. Η ώρα ήταν περασμένες τέσσερις και πάλι είχα εξάψεις. Να κάνω σεξ ήθελα δηλαδή αλλά εντάξει.

Περπάτησα πάνω κάτω στο δωμάτιο και στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη. Εβγαλα απο τους αγκώνες μου τα χαζαπλαστ που μου έβαλε ο Απόλλωνας πριν δυο μέρες. Πλεον στην θέση των πληγών μου υπήρχε απλά μια γρατζουνιά. Το ίδιο εκανα και στα γόνατα μου.

Ανοιξα την ντουλάπα μου και εβγαλα το δώρο που μου είχε κάνει ο Ερμής. Αυτά τα τέλεια, σέξυ εσώρουχα που μου ταιριάζουν απόλυτα. Τα φόρεσα και απο πάνω έβαλα μια μαύρη μπλούζα.

Συμμαζεψα τα μαλλιά μου και έβαλα λίγο άρωμα. Ανοιξα την πόρτα του δωματίου μου και στις μύτες των ποδιών μου κατέβηκα τις σκάλες μέχρι τον δεύτερο όροφο. Προσπέρασα το δωμάτιο του Ερμή και έφτασα στο δωμάτιο του Αχιλλέα.

Αμαρρυλίς : Τι πάω να κάνω; Αναρωτήθηκα, τότε ένιωσα εναν δυνατό πόνο στην κοιλιά μου. Τώρα εσυ τι θες; Του μίλησα νοητά.

Ανοιξα σιγά σιγά την πόρτα και μπήκα μέσα. Την έκλεισα σιγα σιγα και προχώρησα προς το κρεβάτι του. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και η ανάσα μου ήταν βαριά. Παναγία μου ντρέπομαι.

Αμαρρυλίς : Ωραία, ουφφφ ηρέμησε. Ψιθυρισα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι τόσες φορές το κάνατε.. Πήρα μια βαθιά ανάσα και πλησίασα τον κρεβάτι του. Σήκωσα το πάπλωμα σιγά σιγά αλλά δεν είδα πουθενά τον Αχιλλέα. Τι; Που πήγε; Ψιθυρισα.

Αχιλλέας : Εμένα ψάχνεις; Ακουσα την φωνή του. Πεταχτηκα απο τον φόβο μου, γύρισα και τον είδα να ακουμπάει πάνω στην πόρτα του μπάνιου με σταυρωμένα χέρια.

Αμαρρυλίς : Παναγία μου με τρόμαξες! Φώναξα ψιθυριστά. Γέλασε και με πλησίασε.

Αχιλλέας : Τι κάνεις εδω τέτοια ώρα; Με κοίταξε με ενα αυστηρό μα σέξυ βλέμμα καθώς σχεδόν κόλλησε πάνω μου. Εκανα μερικά βήματα πίσω ενω τα μάγουλα μου φουντωσαν απο ντροπή.

Αμαρρυλίς : Εμ, να απλά περνούσα και...

Αχιλλέας : Είπες να μπείς να πεις ενα γειά; Ρώτησε και γέλασε.

ÐAÐÐҰ I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα