~7~

8.5K 299 1
                                    

Σήμερα γράφαμε διαγώνισμα στο μάθημα του Αρη και δεν είχα διαβάσει. Ετσι απλά καθόμουν και κοιτούσα το γραπτό μου. Βασικά εκτός απο το οτι δεν είχα διαβάσει δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ καθόλου. Ενιωθα τα μάτια του Αρη πάνω μου και ενα ρίγος με διαπερνούσε. Μια φορά σήκωσα τα μάτια μου να τον κοιτάξω και τον είδα να διορθώνει κάτι στην έδρα. Είμαι σίγουρη οτι με κοιτούσε. Περίεργη οικογένεια σκέφτηκα και βγήκα απο την τάξη. Το κουδούνι είχε χτυπήσει και ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σπίτι. Καθυστέρησα να βγω απο την τάξη γιατί έψαχνα κάτι. Την ώρα που κατέβαινα απο τις σκάλες είδα πολλά μαζεμένα παιδιά στον διάδρομο. Πλησίασα και άκουσα την φωνή του Αχιλλέα.

Αχιλλέας : Ξανα πες το αυτό! Φώναξε. Θα σε σκοτώσω μπάσταρδε. Είπε και έδινε μπουνιές σε εναν τυπο. Τότε ενας άλλος τον έπιασε απο τον γιακά και του έδωσε και αυτός με την σειρά του μια μπουνιά.

Αρης : Ε, κάτω τα χέρια σου. Είπε και επιτέθηκε σε ενα παιδί. Ειδα τον Αχιλλέα με αίματα να παλεύει με ενα παιδί.

Αμαρρυλίς : Τι γίνεται εκεί;! Συγγνώμη να περάσω. Είπα και στριμωχτηκα μέσα στο πλήθος.

Κοπέλα : Ακουσες τι έγινε;

Κοπέλα 2 : Οχι για πες.

Κοπέλα : Ακουσα οτι ο Αντρέ και οι φίλοι του έβγαλαν φήμη οτι η μητέρα του Αχιλλέα τον άφησε για να πάει με εναν άλλον άντρα.

Αμαρρυλίς : Τι;!

Κοπέλα 2 : Ουαου είναι φοβερό. Λες να είναι αλήθεια;

Κοπέλα : Δεν ξέρω μπορεί. Εξάλλου
δεν έχει και την καλύτερη συμπεριφορά φαντάσου με ποιούς θα μεγάλωσε.

Αμαρρυλίς : Συγγνώμη να περάσω. Τους είπα και τις έσπρωξα.

Απόλλωνας : Αχιλλέα, Αρη αρκετά! Τους φώναξε.

Αχιλλέας: Δεν σας αφορά αυτό! Φώναξε. Φύγετε και οι Δύο

Αρης : Δεν το κάνω για σενα μην χαίρεσαι. Είπε

Απόλλωνας : Αρκετά λεω. Φώναξε

Αντρέ : Χα έτσι, άκουσε τον αδερφό σου, και πες την μάνα σου καμία μέρα να περάσει απο το σπίτι, θα είμαι με φίλους μου. Προκάλεσε τον Αχιλλέα.

Αμαρρυλίς : Ε γορίλα! Φώναξα. Βάλτα καλύτερα με κάποιον που μπορεί να σε σπάσει στο ξύλο. Γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Το αίμα μου κοχλαζε μέσα στις φλέβες. Ενιωθα οτι κάποιος με έσπρωχνε. Ενιωθα οτι έπρεπε να παλέψω. Σαν μια δύναμη να με παρακινούσε να τους υπερασπιστώ.

ÐAÐÐҰ I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα