~12~

8.5K 286 8
                                    

Αμαρρυλίς : Γιατί χαμογελάς; Ρώτησα ενω ενα απαλό χαμόγελο είχε απλωθεί στο πρόσωπο του.

Απόλλωνας : Γιατί, είσαι τόσο γλυκιά όταν ντρέπεσαι.. Μου είπε και ενα γλυκό γέλιο του ξέφυγε. Τότε ενας δυνατός κεραυνός ακούστηκε, τα μάτια μου πήραν φωτιά το ίδιο και τα μάγουλα μου.

Αμαρρυλίς : Εγω!; Ε-εγω δεν ντρέπομαι. Κάλυψα τα μάγουλα μου με το χέρι μου και κοίταξα απο την άλλη πλευρά.

Απόλλωνας : Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η πλευρά σου.. Επιασε το πιγούνι μου και γύρισε το κεφάλι μου σε αυτόν. Μια ακόμη δυνατή βροντή χτύπησε τον ουρανό. Χωρίς να σκέφτομαι τι κάνω έπεσα πάνω του και τον φίλησα έντονα στα χείλη. Οταν κατάλαβα τι έκανα ήταν αργά. Με φίλησε και εκείνος και έπιασε τα μάγουλα μου. Με φιλούσε έντονα μα απαλά, ήρεμα μα βίαια. Μας γύρισε και ανέβηκε πάνω μου. Στήριξε τα χέρια του ανάμεσα στο κεφάλι μου και έσκυψε για να με φιλήσει. Τα χείλη του χαιδευαν τα δικά μου και η γλώσσα του άγγιξε την δική μου. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω απο τον λαιμό του και τον πίεσα πάνω μου. Ενας αναστεναγμός μου ξέφυγε μέσα στο φιλί μας και μου δάγκωσε το χείλος. Σπάσαμε το φιλί μας και κοιταχτήκαμε. Τώρα ντρεπόμουν ακόμα πιο πολύ απο πριν. Τα μάγουλα μου φουντωσαν περισσότερο και ενα γέλιο του ξέφυγε. Εσκυψε και μου χάρισε ενα φιλί στο μάγουλο. Στην συνέχεια το φιλί στο μάγουλο έγινε ενα αργό φιλί στον λαιμό και μετά ενα φιλί στο στέρνο. Ωσπου έφτασε στο στήθος μου. Με κοίταξε και τον κοίταξα με τα λαμπερά μου μάτια. Επιασε τις άκρες της μπλούζας μου και σιγά σιγά μου την έβγαλε. Κάτω απο την μπλούζα δεν φορούσα σουτιεν αυτή τη φορά και έτσι μπόρεσε κατευθείαν να δει το μεγάλο μου στήθος. Δάγκωσε τα χείλη του και χωρίς να πάρει τα μάτια του απο πάνω μου έσκυψε και το φίλησε. Το ενα φιλί έφερε το άλλο ώσπου εφτασε στις ερεθισμενες ρώγες μου. Εβαλε την μία στο στόμα του και με το χέρι του τσιμπουσε την άλλη.

Τεντωσα λίγο την πλάτη μου ενω ενα αργό βογγητο βγήκε απο τα χείλη μου. Ενιωσα υγρή ανάμεσα στα πόδια μου ενω ολόκληρο το σώμα μου ανατρίχιασε. Εμπλεξα το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά του και του τα τράβηξα απαλά. Η γλώσσα του χάιδευε το στήθος μου και τα χείλη του το ρουφουσαν ερωτικά. Ενιωσα ενα απαλό δάγκωμα που με έκανε να τρελαθώ. Τράβηξα και άλλο τα μαλλιά του και έκλεισα τα μάτια μου. Ενα νιαουρισμα μου ξέφυγε. Τότε άφησε το στήθος μου και ανέβηκε πάνω μου.

Απόλλωνας : Είσαι τόσο γλυκιά οταν νιαουριζεις.. Ψιθύρισε δίπλα στο αυτί μου.

Αμαρρυλίς : Δεν νιαουριζω... Απλά..

ÐAÐÐҰ I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα