~6~

8.6K 299 9
                                    

Αχιλλέας : Τι κάνεις εκεί; Με ρώτησε.

Αμαρρυλίς : Ει άφησε το χέρι μου. Απαιτησα και προσπάθησα να ξεφύγω απο την λαβή του.

Αχιλλέας : Ρώτησα κάτι.

Αμαρρυλίς : Απλά σε είδα χλωμό και νόμιζα οτι πέθανες. Τότε με τράβηξε κοντά του με αποτέλεσμα να πέσω πάνω του. Σηκώθηκα γρήγορα και βρέθηκα να κάθομαι πάνω ακριβώς στον ανδρισμό του ενώ εκείνος με κρατούσε δυνατά απο τους καρπούς.

Αχιλλέας : Γιατί νοιάστηκες για μένα; Με ρώτησε θυμωμένα.

Αμαρρυλίς : Δεν νοιάστηκα απλά -
Με διέκοψε.

Αχιλλέας : Το ξέρεις οτι μπορώ να σε καταστρέψω; Μου γρυλισε μπροστά στο πρόσωπο μου ενώ με κρατούσε σφιχτά απο τους καρπούς.

Αμαρρυλίς : Σταμάτα να προσπαθείς να με τρομάξεις. Δεν σε φοβάμαι. Του είπα νευριασμένη.

Αχιλλέας : Θέλεις να σε κάνω να με φοβηθείς; Μου είπε και με τράβηξε βίαια πάνω στα χείλη του. Γουρλωσα τα μάτια μου και προσπάθησα να τον σπρώξω. Το φιλί του ήταν διαφορετικό απο του Αρη. Ηταν απότομο και γεμάτο πάθος. Επίμονο, γεμάτο πόνο. Ενιωσα την κοιλιά μου να καίει και το αίμα στις φλέβες μου να βράζει. Τα χέρια του κατέβηκαν στα πλευρά μου και με τράβηξε κοντά του. Με φιλούσε επίμονα λες και δεν ήθελε να σταματήσει να το κάνει. Τον έπιασα απο τους ώμους και του τράβηξα απαλά την μπλούζα. Μετά απο λίγο σταματήσαμε το φιλί μας και απομακρύνθηκε λίγα εκατοστά μακριά απο το πρόσωπο μου. Τον κοιτούσα με ένταση ενω και οι δυο μας αναπνεαμε γρήγορα.

Αμαρρυλίς : Αυτό τώρα έπρεπε να με φοβίσει; Ρώτησα γελώντας απαλά.

Αχιλλέας : Αυτό, και το επόμενο. Μου είπε με βραχνή φωνή. Δάγκωσα τα χείλη μου και πήγα να μιλήσω, όμως δεν με άφησε. Μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του και μας αναποδογύρισε. Τότε βρέθηκε εκείνος απο πάνω μου, κοίταξε την πετσέτα που είχα δεμένη στο στήθος μου και βύθισε το πρόσωπο του στο λαιμό μου. Αρχισε να φιλάει απαλά ενα σημείο στο λαιμό μου και μετά να το γλύφει. Τι στο καλό; Ενιωθα ανήμπορη να κάνω οτιδήποτε. Η κοιλιά μου έκαιγε και ένιωθα μια ενόχληση στην περιοχή μου. Δεν είμαι καλά, πρέπει να σταματήσει. Σκέφτηκα όταν ένιωσα το γόνατο του να πιέζει την περιοχή μου.

Αμαρρυλίς : Αχιλλέα το πόδι σου.. Είπα παρακλητικα ενω είχα κλειστά τα μάτια μου.

Αχιλλέας : Σου είπα οτι μπορώ να σε καταστρέψω, μόνο που για τώρα σε χρειάζομαι για κάτι άλλο. Μην παραμυθιαζεις τον εαυτό σου οτι μου αρέσεις. Μου είπε και μου άνοιξε την πετσέτα.

ÐAÐÐҰ I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα