t w e n t y t h r e e

5.6K 327 35
                                    

V Mullingaru jsme zůstali asi týden a každý den jsme strávili u jezera, jelikož nám přálo počasí. Dnešní den byl ale výjimkou, byl to předposlední den tady a kluci se ho rozhodli trošku okořenit.

Všichni ví, že jak já, tak i Michelle nemáme rády horory. Samantha je sice nemusí, ale dokáže se na ně koukat. Proto jsme v průběhu filmu byly obě nalepené na svých polovičkách, ona na Liamovi a já na Zaynovi.

Po skončení prvního filmu se kluci rozhodli pro pokračování a jedinými, kteří něco namítali, byli Liam a Zayn, jelikož věděli, že s Michelle nejsme zrovna nadšené z volby filmu.

Se škubnutím se zvednu a uvědomím si, že jsem usnula v Zaynově náruči, stejně tak Michelle v té Liamově. „Jsi v pořádku?" šeptne Zayn a přitáhne si mě k sobě, jelikož vidí, jak se třesu.

„Jsem," šeptnu a uvědomím si, že se mi chvěje hlas. „Měla jsem ošklivý sen," začnu rychle mrkat, abych zahnala nově příchozí slzy. „Půjdu si lehnout, jsem unavená," pokusím se o úsměv a rozejdu se po schodech nahoru do pokoje, kde s Michelle a Samanthou posledních několik dní spíme.

Ráno se probudím a uvědomím si, že jsem v pokoji sama. Holky se musely probudit a nechat mě tu samotnou. Vstanu z postele, dojdu do koupelny, kde se opláchnu a zpátky v pokoji se převléknu do tílka a kraťasů.

Sejdu dolů a pohled mi padne na Liama s Michelle, jak se snaží něco uvařit a vzhledem k tomu, jak Liam nadává, se jim to nejspíše nedaří, dále na Nialla a Grega, sedících u televize, sledujících fotbal a Harryho, Louise a Samanthu u jídelního stolu, jak si tiše povídají.

„Hele," zasměje se Greg. „Šípková Růženka se probudila," zavolá a pokračuje ve sledování fotbalu.

„Já jí ale nepolíbil, tak jak je možné, že je vzhůru?" ozve se za mnou tiše. S úsměvem se otočím, obejmu Zayna a políbím ho.

„Růženka si musela dojít pro polibek sama," mrknu a znovu ho políbím.

Rozhodli jsme se, že by mohla být sranda, kdybychom zašli na takové trojité rande, tedy já se Zaynem, Michelle s Liamem a samozřejmě Sam s Harrym. Všichni u jednoho stolu, což by mohla být zábava. Poslední den v Mullingaru a vlastně jsme nic nenavštívili.

Celé dopoledne jsme s holkami strávily nakupováním, jelikož jsme si nebraly žádné šaty ani nic podobného, co by bylo na večeři vhodné. Po dlouhém hledání jsme našly to, co jsme hledaly a po pizze, kterou jsme si rozhodly dát k obědu, jsme se vydaly zpět k ostatním.

Než jsem se nadála, bylo půl šesté, což byl správný čas na to, abychom se začaly připravovat. Michelle si jednoduše vyžehlí vlasy a nechá je volně na ramenou, což ostatně dělá normálně, Sam si vlasy přichytí do drdolu a já si vlasy rozčešu a nechám volně splývat v přirozených vlnách. Nalíčíme se a jediné, co nám zbývá, je obléci se. Sam si koupila tmavě modré šaty, končící v polovině stehen, zvýrazňující její křivky. Michelle naopak černé šaty s vykrojením na zádech a já rudé šaty s jemným lemováním a krajkou.

Když jsme se oblékly, mohly jsme vyrazit. Kluci nám nechali vzkaz, říkající, že na nás počkají na místě. Nechali nám auto se zadanými instrukcemi v GPS. Chvílí se na sebe s holkami zmateně koukáme, jelikož nevíme, kdo by měl řídit. Samantha nemá řidičský průkaz, což znamená, že je to na mně nebo na Michelle. Po chvíli se ale Michelle přizná, že se moc necítí na řízení v jehlových podpatcích, které si obula. Proto je to na mně.

„Jen si zaběhnu pro boty na přezutí," protočím očima, jelikož to samé mohla udělat i Michelle. „Myslíte si, že bych v tomhle dokázala řídit?" zasměji se a pomalu se vydám do pokoje, kde si vytáhnu tenisky a přezuji se do nich.

Jakmile se vrátím k holkám, rozejdeme se k autu, do kterého i nasedneme. Po přibližně dvaceti minutách jízdy dojedeme před luxusní restauraci, kde zaparkujeme a vystoupíme.

Při večeři jsme se všichni náramně bavili, povídali jsme si o všem možném, jediný Liam mi připadal, jako by se nebavil dostatečně. Zdál se mi takový nervózní. Chvíli se koukal někam za nás a v další moment těkal pohledem na Michelle.

Před tím, než nám měl být přinesen dezert si Liam odkašlal a stoupnul si. „Asi jste si všimli, že jsem celý večer takový nesvůj. Chtěl bych se vám omluvit, jestli to nějak narušilo zábavu, kterou jste si tady všichni užívali," řekne a poškrabe se na zátylku. „Pravdou ale je, že jsem se dnes rozhodl postavit před životně důležitý krok a jsem z toho lehce nervózní," odkašle si a mně se zalesknout v očích slzy.

Pod stolem vyhledám Zaynovu ruku a stisknu ji. Chystá se udělat to, co si myslím?

„Chtěl bych se ti omluvit, Michelle, že to nejspíš nebude tak, jak sis to vysnila, ale," znovu si odkašle, sáhne do kapsy svého saka a klekne si na jedno koleno, co nejblíže k Michelle. „Prokázala bys mi tu čest a stala by ses mou ženou?" usměje se a otevře krabičku, odhalujíc prsten. „Vezmeš si mě?" 

This Is Us || One Direction ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat